ΑθλητικάΚαστοριά

Ο Α.Σ. Καστοριάς κάνει τον απολογισμό της φετινής τρελής πορείας της ομάδας (φωτογραφίες)

Για το πρωτάθλημα της National League 2 στη διαδικασία των play offs, ο Α.Σ. Καστοριάς-άροσις ηττήθηκε στα Τρίκαλα, από τον Α.Ο.Τ. και μαζί έχασε την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.

Μετά την ισοφάριση της Τετάρτης, η ομάδα μας ταξίδεψε στα Τρίκαλα για να διεκδικήσει την πρόκριση. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα, 1ο δεκάλεπτο 21-16 και το ημίχρονο να κλείνει 39-25. Στο 3ο δεκάλεπτο υπήρξε αντίδραση μειώνοντας σε 56-46 με το τελικό 79-68 να σφραγίζει την πρόκριση των Τρικάλων.

Σ’ ένα πολύ σκληρό παιχνίδι απ’ τους γηπεδούχους κι αχίλλειος πτέρνα για την ομάδα μας, αποδείχθηκαν οι ελεύθερες βολές χαμένες.

Συγχαρητήρια στον Α.Ο.Τ. και καλή συνέχεια!

Όσον αφορά την ομάδα μας σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον σύλλογο λόγω γηπέδου και αλλαγή έδρας (Μεσοποταμία) και με αρχικό στόχο την παραμονή, έκανε μια τρελή πορεία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, και όχι μόνο κατάφερε γρήγορα να σωθεί αλλά γέμισε πολλές ελπίδες για άνοδο, κάνοντας την υπέρβαση, παίζοντας πολύ όμορφο κι ελκυστικό μπάσκετ και φτάνοντας στις 4 καλύτερες ομάδες.

Σίγουρα οι τραυματισμοί που προέκυψαν ήταν ένας παράγοντας που επηρέασε αυτή την πορεία. Αλλά κι εδώ λειτούργησε η ομάδα που, είτε βρήκε λύσεις από μέσα, είτε έσφιξαν τα δόντια και συνέχισαν.

Για όλους αυτούς τους λόγους οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας, που κράτησαν και φέτος ψηλά τον Α.Σ. Καστοριάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και  στον κόσμο που ήταν κοντά στον σύλλογο όλη τη χρονιά και βοήθησε τα μέγιστα σ’ αυτή την πορεία.

Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ _Άροσις 79-68

Δεκάλεπτα: 21-16, 39-25, 56-46 και 79-68

Α.Σ. Καστοριάς – άροσις (Καραταγλίδης): Μπέγος Ρ. 10., Τερσενίδης Χρ.2, Δατσιάδης Δ. 9(1), Χότζα Ερ. 13, Σαρρής Ιωαν.14(1), Πιπερόπουλος Ηλ., Παντελίδης Αγ.12, Παπαδημητρίου Ηλ.3(1), Κορομπίλιας Γ., Κώτσης Π., Ντόντης Π. και Στεφανής Γ. 5(1).

Επίσης συμμετοχή κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος είχαν και οι παρακάτω αθλητές και τους ευχαριστούμε θερμά:

Παγανάς Γ., Φιλιππίδης Δ., Μονοβασίλης Αλ., Λαγγιώτης Γρ., Μαυροδήμος Κ., Στεργιόπουλος Γ. και Στεφανής Ορ. 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στα πλαίσια του Τουρνουά της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., «Γαλανόλευκα Αστέρια» η ομάδα μας φιλοξένησε τον Πρωτέα στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας.

Ένας ακόμα αγώνας για τους μικρούς μας αθλητές σε συνθήκες κανονικού αγώνα, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα και παίρνοντας χρόνο συμμετοχής όλα το ίδιο, ανέδειξαν τις ικανότητές τους.

Οι σημαντικές εμπειρίες που αποκομίζουν τα παιδιά σε κάθε αγώνα, τα βοηθούν να συνεχίζουν την προσπάθειά τους παρουσιάζοντας συνεχώς βελτίωση.

Α.Σ. Καστοριάς (Δαραβίγκας Δ.):Ντόντης Αν., Πιπερόπουλος Π., Τάσιος Π., Βασιόπουλος Αγ., Τσιαφίτσας Γ., Γεωργιάδης Χ., Ηλιού Στερ., Ζούντας Μ., Πιπερόπουλος Μ., Πούτιας Θ., Ζήνδρος Θ., Βασιλειάδης Γ.,Μαυρομάτης Ευαγ., Κωτσόπουλος Θάνος και Μακαλής Ν..

 

Back to top button