Καστοριά

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στον δήμαρχο Καστοριάς (φωτο)

Αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους τους Καστοριανούς, να βρίσκεται στο ύψιστο αξίωμα του Στρατού Ξηράς ο συμπατριώτης μας Γεώργιος Κωστίδης.
Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, είχα τη χαρά να υποδεχθώ στο γραφείο μου τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, ενός ανθρώπου που έχει αφήσει το στίγμα του στην περιοχή μας και ενδιαφέρεται για την πρόοδο και την ανάπτυξής της.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας, συζητήσαμε για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Ειδικότερα τον ενημέρωσα για όλες τις εξελίξεις και τα έργα του Δήμου μας, όπως επίσης και για τις συντονισμένες κινήσεις που γίνονται προκειμένου να ιδρυθεί Σχολή Αστυφυλάκων στην Καστοριά.
Επίσης, του παρέδωσα το επικαιροποιημένο υπόμνημα, σύμφωνα με το οποίο αιτούμαστε την παραχώρηση στρατοπεδικών εκτάσεων προς τον Δήμο Καστοριάς, προκειμένου να τις διαμορφώσουμε και να τις αξιοποιήσουμε προς όφελος της κοινωνίας.
Με τον Αρχηγό του ΓΕΣ Γεώργιο Κωστίδη επιβεβαιώσαμε για ακόμη μια φορά τη συνέχιση της στενής συνεργασίας ανάμεσα στον Στρατό και τον Δήμο Καστοριάς, για όλα τα θέματα συναρμοδιότητας των δύο φορέων.

Γιάννης Κορεντσίδης

 

 

Back to top button