Ελλάδα

Νέα τροπή στα Τέμπη: Αποκαλύφθηκε ότι «λείπουν» 11 κρίσιμα λεπτά από τις συνομιλίες

Νέα συγκλονιστική αποκάλυψη για τα Τέμπη: Λείπουν 11 ολόκληρα κρίσιμα λεπτά από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες. Έχουν διαγραφεί «ανεξήγητα» 11 λεπτά από τις συνομιλίες μεταξύ του μηχανοδηγού και του σταθμάρχη Λάρισας λίγο πριν το δυστύχημα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την οικογένεια του μηχανοδηγού «επί ένα ολόκληρο έτος από το έγκλημα των Τεμπών και σύμφωνα με το «αφήγημα» του ανθρωπίνου λάθους ως μόνης, δήθεν, ενεργής αιτίας του δυστυχήματος, συγκεκριμένοι κύκλοι, αρχικώς υπονοούσαν και μετέπειτα θρασύτατα διέδιδαν ότι, δήθεν, ο έμπειρος, επί σειρά τεσσάρων δεκαετιών συγγενής των εντολέων μας και μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας, ενήργησε πλημμελώς εκείνη τη μοιραία νύχτα».
Ακολούθως προσθέτει ότι έχουν διαγραφεί «ανεξήγητα» 11 λεπτά από τις συνομιλίες μεταξύ του μηχανοδηγού και του σταθμάρχη Λάρισας λίγο πριν το δυστύχημα.
Όπως υποστηρίζει η οικογένεια του μηχανοδηγού η διαγραφή των συνομιλιών φέρεται να έγινε προκειμένου να ενοχοποιήσουν το νεκρό μηχανοδηγό.
«Κάποιοι ενεργώντας κατ’ εντολή έτερων, επενέβησαν στο καταγραφικό αρχείο με τις συνομιλίες και διέγραψαν το ενδεκάλεπτο (11λεπτο) μεταξύ του χρονικού διαστήματος από «22:56:54» μ.μ. (πραγματική ώρα 23:07:54 μ.μ.) έως και «23:07:24» μ.μ. (πραγματική ώρα 23:18:24 μ.μ.) για λόγους που όλοι πλέον αντιλαμβανόμαστε και οι οποίοι πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο διερεύνησης» αναφέρει η μηνυτήρια αναφορά.





Back to top button