Καστοριά

Ακόμη δύο στρατιωτικοί της Καστοριάς αποζημιώνονται για παλαιότερα έτη – Μέχρι σήμερα τα πρωτοδικεία επιδίκασαν για την περιοχή μας συνολικά 286.320 ευρώ

Ακόμη δύο αποφάσεις, που αφορούν νυχτερινή αποζημίωση ετών 20-21 συναδέλφων της περιοχής θα πληρωθούν εντός των προσεχών ημερών, καθώς ήδη αναρτήθηκαν τα φύλλα πρόσθετων αμοιβών. Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη στην Ένωση μας (ΕΣΠΕΕΚΑΣ).
Μέχρι σήμερα τα πρωτοδικεία έχουν επιδικάσει στους συναδέλφους της περιοχής συνολικά ποσά ονομαστικής αξίας 286.320 ευρώ.
Ευχαριστούμε επίσης τις/τους χιλιάδες συναδέλφους μας που βρίσκονται διαχρονικά κοντά στην #ΠΟΕΣ και ενημερώνονται μέσα από την ιστοσελίδα της (www.poes.gr) και τις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Π.Ο.Ε.Σ. ΠΟΕΣ έγκυρα και έγκαιρα για ό,τι, σιωπηρά ή μαχητικά, διεκδικεί και κερδίζει για όλες και όλους τις/τους στρατιωτικούς.
Οι πρωταγωνιστές δεν έχουν ανάγκη επιβράβευσης. Η επιβράβευση είναι η χαρά όλων σας, όπως τούτη γράφεται στα πρόσωπά σας και μας μεταφέρεται με τα καθημερινά e-mails σας.
Ο κρότος που κάποιοι κάνουν δεν σημαίνει πάντα επιτυχία. Είναι κάλυψη αποτυχίας και ανάγκη επιβράβευσης.
Χρήστος Μαρινέλης

 

 

Back to top button