ΑθλητικάΚαστοριά

90ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας: Ξεκινούν οι τελικοί – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Χωρίς απρόοπτα  κύλησε η δεύτερη μέρα του 90ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας στο Σχοινιά που είχε προσαρμοστεί χρονικά έτσι ώστε να μην επηρεαστεί από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες  που επικρατούν σήμερα στο  Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο.

Ο πρώτος από τους 14 ημιτελικούς ξεκίνησε νωρίς στις 7 το πρωί και παρά το ψιλόβροχο το πρόγραμμα συνεχίστηκε για περίπου 2,5 ώρες για  να ολοκληρωθεί χωρίς  προβλήματα περίπου στις 9:30. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της Παρασκευής μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Πλέον από αύριο και καιρού επιτρέποντος μπαίνουμε στο «κυρίως πιάτο» του πρωταθλήματος , τους τελικούς σε όλα τα αγωνίσματα και σε όλες τις κατηγορίες της Α΄Φάσης. Το Σάββατο σύμφωνα με την πρώτη απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής οι 17 τελικοί  Α και οι 7 τελικοί Β για τις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Κάτω των 23  θα ξεκινήσουν στις 08:55 και αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου στις 13:20. Ωστόσο εάν εντός της ημέρας τα δελτία καιρού δείξουν αλλαγή του σκηνικού για το Σάββατο τότε θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση και ίσως γίνουν αλλαγές που θα ανακοινωθούν αμέσως.
UPDATE: Προσοχή προσοχή αλλαγή στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Νέα ώρα έναρξης 06:55 λόγω καιρικών συνθηκών.
 

Back to top button