Καστοριά

90ο Πανελλήνιο Κωπηλασίας LIVE: Οι μεγάλοι τελικοί της Κυριακής – Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (βίντεο )

Σχεδόν 13 ώρες χρειάστηκε για να γίνει το μεγαλύτερος μέρος, και όχι ολοκληρωμένο, το αγωνιστικό πρόγραμμα της 3ης μέρας του 90ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας στο Σχοινιά αφού οι άνεμοι δεν έλεγαν να κοπάσουν ώστε να ηρεμήσουν τα νερά του στίβου.

Παρότι η πρώτη κούρσα των τελικών των Εφήβων-Νεανίδων και Κ23 ξεκίνησε περίπου στις 7 το πρωί  , μια ώρα σχεδόν μετά  η Οργανωτική επιτροπή αναγκάστηκε να  διακόψει το πρόγραμμα και να δώσει αναβολή ως τις 4 το απόγευμα. Τελικά οι αγώνες ξανάρχισαν περίπου στις 7μμ για να διακοπούν και πάλι λόγω σκότους πλέον περίπου στις 8:30 το βράδυ.

Αξίζουν εδώ πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα που περίμεναν υπομονετικά όλη τη μέρα για να ξαναμπούν στις βάρκες και να αγωνιστούν  , στους εθελοντές της ομάδας Ανάπτυξης, στους κριτές τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής και τους συγγενείς και φίλους που άντεξαν όλες αυτές τις ώρες της ημέρας προκειμένου να είναι έτοιμοι με την επανέναρξη των αγώνων.  Ο συναγωνισμός μια η δίψα για μετάλλιο ήταν ολοφάνερη ακόμα και ενώ χανόταν το φως της ημέρας και η ορατότητα γινόταν προβληματική. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τελικών που πρόλαβαν να γίνουν το Σάββατο ΕΔΩ.

Παρά τη μεγάλη αναμονή  και τις πολλές αναβολές δεν έγινε εφικτό να ολοκληρωθεί μέχρι τέλους το πρόγραμμα των τελικών του Σαββάτου με αποτέλεσμα  κάποιοι εξ αυτών να διεξαχθούν το πρωί της Κυριακής μαζί με τους  τελικούς Ανδρών-Γυναικών το πρωί της Κυριακής με ώρα έναρξης 07:00.

Αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα της Κυριακής ΕΔΩ.

Back to top button