Καστοριά

Ο Γρηγόρης Χάτσιος για την επίσκεψη του υπουργού Υγείας στο Νοσοκομείο Καστοριάς (σειρά φωτογραφιών)

Κατά την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στο Νοσοκομείο Καστοριάς είχα την χαρά να περιηγηθούμε τους χώρους του νοσοκομείο και να του παρουσιάσω εμπεριστατωμένα και τεκμηριωμένα τους αξιολογικούς δείκτες αποδοτικότητας του νοσοκομείου και τον προγραμματισμό μας για το μέλλον.
Οι δηλώσεις του Υπουργού ότι “στο Γενικό Νοσοκομείο της Καστοριάς, συντελείται μία κοσμογονία” και “το Νοσοκομείο Καστοριάς το έχουμε στην φροντίδα μας και σκοπός μας είναι στο μέλλον να αποτελέσει ένα βασικό νοσοκομείο με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου” επισφραγίζουν με τον πιο εμφατικό τρόπο το έργο που επιτελούμε και μας γεμίζουν ικανοποίηση και αισιοδοξία.
Σταθερός προσανατολισμός της διοίκησης είναι να αντιμετωπίζουμε άμεσα και αποτελεσματικά τα προβλήματα.
Σημαντικότατο παράγοντα επιτυχίας αποτελεί ο επαγγελματισμός, η υπευθυνότητα, η αφοσίωση και η καλή συνεργασία του προσωπικού του Νοσοκομείου κάθε ειδικότητας και βαθμίδας.
Με εργατικότητα, σχεδιασμό, οργάνωση και μεθοδικότητα στοχεύουμε στην ανάπτυξη ενός ασθενοκεντρικού συστήματος παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στην περιοχή και στην εμπέδωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στο δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας .
Ευχαριστώντας θερμά τον Υπουργό για την τιμή που μας έκανε με την επίσκεψή του καθώς και για την διαρκή υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας και της 3ης ΥΠΕ, προσβλέπουμε στην συνδρομή του ιδίου και της κυβέρνησης, για να κτίσουμε το αυριανό πρόσωπο του νοσοκομείου.
Γρηγόρης Χάτσιος 

 

 

Back to top button