ΑθλητικάΚαστοριά

Πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τις Παγκορασίδες του ΑΣ Καστοριάς (φωτογραφίες)

…και συμμετοχή των Παμπαίδων στο 3ο Πασχαλινό Τουρνουά Μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος των Παγκορασίδων, η ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς αντιμετώπισε την ομάδα των Διόσκουρων Κοζάνης.

Τα κορίτσια διακρίθηκαν για την αγωνιστικότητα και την μαχητικότητα που έδειξαν στο παιχνίδι.

Πολλά συγχαρητήρια και στα μικρότερα κορίτσια που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε συνθήκες αγώνα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις!!

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης Β.):  Κωνσταντινίδου Ρ., Ντόντη Όλ., Σανατσίου Π., Παλιούρη Κ., Παρναβά Ιωάν.,Βολτσίδη Ν., Μπίτρι Κ., Τομοπούλου Όλ., Κωνσταντίνου Δ. και Ηλιού Β.

 Συμμετοχή της ομάδας Παμπαίδων στο 3ο Πασχαλινό Τουρνουά Μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη

Παράλληλα με την αγωνιστική δραστηριότητα των προηγούμενων ημερών που είχαν τα τμήματα του συλλόγου μας, το τριήμερο 9,10 & 11 Μαΐου 2024 η ομάδα των Παμπαίδων του Α.Σ. Καστοριάς, συμμετείχε στην Θεσσαλονίκη σε ένα τουρνουά μπάσκετ που έδωσε χαρά και ικανοποίηση στους μικρούς αθλητές.

Η ομάδα της Καστοριάς έπαιξε τρία παιχνίδια με τις ομάδες των Μεσογείων Αττικής, Προμηθέα Πατρών & Κ.Α.Ο. Δράμας καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη και στους τρεις, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον τελικό της κατηγορίας των ομάδων με αθλητές γεννηθέντες το 2010. Στον τελικό η ομάδα μας πήρε την νίκη κερδίζοντας την ομάδα των Μαχητών Πεύκων Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση ιδιωτικό Κ.Τ.Ε.Ο. Καστοριάς AutoVision στην Μηλίτσα Καστοριάς και προσωπικά τον κ. Γιώργο Παλιούρη για την ευγενική του χορηγία, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της αποστολής και φυσικά όλους τους γονείς που είναι στο πλευρό του συλλόγου.

Α.Σ. Καστοριάς (Τερσενίδης): Παλιούρης Κ., Κώτσης Θ., Κωνσταντινίδης Ζ., Μπιτσόλης Π., Ντόντης Α., Πιπερόπουλος Π., Αντωνάκης Χ., Κωτούλας Αλ., Μαυρομάτης Ευάγ., Ζήνδρος Β., Καραλής Π., Πιτούλης Λ., Τάσιος Π.

(Έφορος τμήματος Γιώργος Παλιούρης) 

 

 

 

Back to top button