ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Την 3η θέση κατέλαβε ο ΑΣ Καστοριάς στο Final four Παίδων (φωτογραφίες)


Την 3η θέση κατέλαβε ο Α.Σ. Καστοριάς στο Final four Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης Κοζάνης

Στον ημιτελικό η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Αρίων Πτολεμαΐδας, απ’ τον οποίο ηττήθηκε 55-69. Ο Αρίων ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έχοντας κεφάλι στο σκορ, και παρόλη την πολύ μεγάλη προσπάθεια των παικτών μας να γυρίσουν το παιχνίδι, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Οι αθλητές μας την Κυριακή το απόγευμα αντιμετώπισαν στον μικρό τελικό τον Ηρακλή Κοζάνης με έπαθλο την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Πάλι βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ, με μεγάλη αστοχία. Παρόλα αυτά οι παίκτες μας πάλεψαν μέχρι τέλους, το πίστεψαν και κατάφεραν τα τελευταία δευτερόλεπτα να «κλέψουν» τη νίκη με σκορ 59-61, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Πολλά συγχαρητήρια στους πρωταθλητές Διόσκουρους Κοζάνης και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στην επόμενη φάση.

Συγχαρητήρια στον Αρίων Πτολεμαΐδας που έχασε στις λεπτομέρειες στον τελικό.

Συγχαρητήρια στον Ηρακλή Κοζάνης και βέβαια στην ομάδα μας, που κατάφερε σε μια δύσκολη χρονιά χωρίς γήπεδο, με πολλά προβλήματα στις προπονήσεις, με όλα τα παιχνίδια σχεδόν εκτός έδρας, να είναι πάλι στο F4 και να κατακτά την 3η θέση, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Παράλληλα συγχαίρουμε την Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. για την άψογη διοργάνωση και φυσικά τους διαιτητές και τους κριτές που συμμετείχαν και συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.

Να σημειώσουμε ότι στις ατομικές διακρίσεις, είχαμε τον Γιώργο Κωνσταντίνου να βγαίνει 1ος σκόρερ και παράλληλα να ψηφίζεται στην καλύτερη 5άδα του τουρνουά, πολλά συγχαρητήρια!

Να ευχηθούμε τώρα στους μαθητές, καλή επιτυχία στις εξετάσεις που ξεκινούν σε λίγο και τους περιμένουμε μετά, να συνεχίσουν με πολύ όρεξη τις προπονήσεις.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που στήριξε την ομάδα όχι μόνο στη μεγάλη προσπάθεια στο F4, αλλά όλη τη χρονιά.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ: Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Π.Σ. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ 55-69

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 59-61

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Μαυροδήμος Αγγ., Εφραιμίδης Μ., Κωνσταντίνου Ηλ., Κωνσταντίνου Γ., Καραβατάκης Κ., Στεφάνου Β., Αντωνιάδης Αν. Γκόσδας Δ., Σιμώτας Ορ., Καρακώστας Κ., Τσάκας Χ., Ζήλας Δ., Κώτσης Θ. και Λέκκος Αθ..

 

Back to top button