ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς: Κάλεσμα σε διαμαρτυρία

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς θέλοντας να εκφράσει την αγανάκτηση των συναδέλφωνγια την μετακίνηση εκτός νομού και παρά τη θέλησή τους για χρονικό διάστημα τριών μηνών και μάλιστα εν μέσω καλοκαιριού, δίχως βέβαια να του έχουν εξασφαλισμένη τη δαπάνη μίας αξιοπρεπούς διαμονής,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ 

να συμμετέχει δυναμικά σε μαζική κινητοποίηση την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 και ώρα 08:30 το πρωί μπροστά στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων όπου θα παρευρίσκεται ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Αυτό που συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ΕΛ.ΑΣ δεν έχει προηγούμενο και πρέπει να καταστήσουμε σαφές, κυρίως στην πολιτική ηγεσία, ότι ο Έλληνας Αστυνομικός έχει αξιοπρέπεια και κεκτημένα δικαιώματα τα οποία θα πρέπει να είναι απολύτως σεβαστά.

Κανείς δεν πρέπει να δηλητηριάζει τις οικογένειές μας, να διαταράσσει την υπηρεσιακή μας ζωή και να κάνει εκπτώσεις στην αστυνόμευση της ακριτικής μας πόλη με το έτσι θέλω.

Συναδέλφισες και συνάδελφοι, η συμμετοχή σας τη δεδομένη χρονική στιγμή κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Ι. Σπυρίδης: “Αυταρχική απόφαση, από 104 ευρώ η αποζημίωση γίνεται 30 ευρώ – Η διαταγή αφορά 15 αστυνομικούς της Καστοριάς” (συνέντευξη)

 

Back to top button