ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Share Your Knowledge με τον Καλλίστρατο Γρηγοριάδη

Στο πλαίσιο του κύκλου σεμιναρίων «Share Your Knowledge · Μοιράσου τη γνώση σου» θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης διάλεξη με ομιλητή τον κ. Καλλίστρατο Γρηγοριάδη, Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας του Δήμου Βέροιας,
▪️ την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024
▪️ στις 13:30
▪️ στην αίθουσα Β10,
▪️ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στην Καστοριά.
Τίτλος ομιλίας:
«Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Δήμου Βέροιας για την Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Δημοτών & Επιχειρήσεων»
και διαδικτυακά:
🔹 https://zoom.us/my/uowm.dmsc
🔹 Meeting ID: 498 437 6164
Τη συζήτηση οργανώνει και συντονίζει η κ. Ζαχαρένια Πιλιτσίδου, Επιστημονική Συνεργάτρια του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, στο πλαίσιο του μαθήματος «Κοινωνία της Πληροφορίας». Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί με δια ζώσης παρουσία του ομιλητή.
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Ο κ. Καλλίστρατος Γρηγοριάδης μεγάλωσε και κατοικεί στη Βέροια, όπου εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα επικοινωνίας. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Από τον Σεπτέμβριο του 2020, τελεί Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας του Δήμου Βέροιας, έναν τομέα στον οποίο ο Δήμος κατέχει σήμερα, την 9η θέση για το υψηλό επίπεδο ψηφιοποιημένων υπηρεσιών, ανάμεσα στους δήμους της Ελλάδας.

Back to top button