ΑθλητικάΚαστοριά

Μπαράζ ανόδου: Συντριβή των Γραμμοχωρίων 8-1 στον πρωτοπόρο Αμβρακικό (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Για ένα ημίχρονο άντεξε η ΑΕ Γραμμοχωρίων στην εκτός έδρας αναμέτρησή της, στην Βόνιτσα κόντρα στον Αμβρακικό, όπου και γνώρισε βαριά ήττα με το επιβλητικό 8-1.

Στον αγώνα που ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου των μπαράζ ανόδου της Γ Εθνικής, τα ελάφια παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες και το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 26′ με τον Νάκο, ενώ η επανάληψη ήταν εφιαλτική, αφού δέχθηκαν επτά γκολ…

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο 7’ με αυτογκόλ, με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν το ματς στα ίσα στο 26’ με τον Νάκο να διαμορφώνει το 1-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ξεδίπλωσαν τον επιθετικό τους οίστρο. Στο 47’ ο Τσιούνης έδωσε το προβάδισμα στον Αμβρακικό (2-1) και στη συνέχεια ο Βρεττός με δυο προσωπικά του τέρματα στο 51’ και στο 58’ διαμόρφωσε το 4-1. Στο 60’ ήταν η σειρά του Βασίλα να βρει δίχτυα και να γράψει το 5-1. Στο 81’ ο Τσιούνης διαμόρφωσε το 6-1 και το 7-1 στο 89’ με χατ-τρικ, ενώ ο Μπουρδούβαλης στις καθυστερήσεις έβαλε την τελική πινελιά για το σημερινό 8-1.

Διαιτητής: ΠΡΑΝΤΑΛΟΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ, ΠΑΛΟΥΜΠΗΣ (ΣΔ ΑΧΑΙΑΣ)

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ : ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΤΣΙΟΥΝΗΣ, ΜΠΟΥΖΙ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΒΡΕΤΤΟΣ.

ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ: ΚΟΥΤΣΙΚΑΝΙΔΗΣ, ΚΥΡΟΥ, ΣΙΜΟΥ, ΒΕΛΕΝΗΣ, ΝΑΚΟΣ, ΜΗΛΙΟΣ, ΝΤΟΥΚΑΣ, ΣΙΑΡΑΦΕΡΑΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΠΡΑΣΙΑΣ, ΤΣΙΟΥΝΗΣ.

4ης αγωνιστική

Αναγέννηση Περιβολίου – ΠΑΣ Ανέζα 5-0
Άρης Φιλιατών – Παναγρινιακός 5-1
Αμβρακικός Βόνιτσας – ΑΕ Γραμμοχωρίων 8-1
Ρεπό: Θύελλα Ελεούσας

Η Βαθμολογία (σε 4 αγώνες)

1.Αμβρακικός Βόνιτσας 10
2.Άρης Φιλιατών 6
3.Αναγέννηση Περιβολίων 6
4.Θύελλα Ελεούσας 5
5.Παναγρινιακός 4
6.Ανέζα Άρτας 3
7.Α.Ε. Γραμμοχωρίων 0

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (15/5)

Αναγέννηση Περιβολίου – Αμβρακικός Βόνιτσας
Θύελλα Ελεούσας – Άρης Φιλιατών
ΑΕ Γραμμοχωρίων – Παναγρινιακός
Ρεπό: ΠΑΣ Ανέζα

sentranews.gr

Back to top button