ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Πέντε συγγραφείς στην Κορησό (φωτογραφίες)

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε και γνωρίσαμε από κοντά στην Κωνσταντινίδειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορησού, του Δήμου Καστοριάς, τις συγγραφείς Ευδοκία Ποιμενίδου, Ειρήνη Κατσίπη, Σοφία Γραμμόζη, Ευθυμία Σερλέτη και Σόνια Ευθυμιάδου.
Οι ανωτέρω συγγραφείς επισκέφτηκαν την βιβλιοθήκη μας , στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος φιλαναγνωσίας: «Η φαντασία πάει…σχολείο», το οποίο συνδιοργανώθηκε από τους Συμβούλους και τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς σε συνεργασία με τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά.
Σκοπός της εκπαιδευτικής αυτής δράσης είναι η απόκτηση θετικής στάσης των παιδιών προς το βιβλίο, η καλλιέργεια δεξιοτήτων φιλαναγνωσίας, η ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητας.
Στην εξαιρετική αυτή εκδήλωση για παιδιά και γονείς η συγγραφέας Ποιμενίδου Ευδοκία, πραγματοποίησε ενα υπέροχο,εκπαιδευτικό και δημιουργικό εργαστήρι με τίτλο «Ένα όνομα για τον φίλο μας».
Παρόντες ήταν πολλοί μαθητές με τους γονείς τους, εκπαιδευτικοί του δημοτικού σχολείου Κορησού και ενήλικες αναγνώστες της βιβλιοθήκης, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στο εργαστήρι με την συγγραφέα.
Ευχαριστούμε πολύ την συγγραφέα για την υπέροχη παρουσίαση της αλλά και για την δωρεά δύο βιβλίων στην Βιβλιοθήκη μας!
Ευχαριστούμε απο καρδιάς όλες τις συγγραφείς που παρευρέθηκαν στην βιβλιοθήκη μας και την κυρία Αλίκη Καζταρίδου για την στήριξη της!
Καλή αντάμωση, του χρόνου,τέτοιον καιρό… 

 

 

Back to top button