Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριοτελευταίες ειδήσεις

«Η φαντασία πάει σχολείο»: Τελευταία ημέρα με τα σεμινάρια των εκπαιδευτικών (φωτογραφίες)

Ολοκληρώνονται σήμερα οι τριήμερες εκδηλώσεις φιλαναγνωσίας «Η φαντασία πάει σχολείο» με τα σεμινάρια-βιωματικά εργαστήρια για τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας όλου του νομού που πραγματοποιούνται αυτήν την ώρα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο στη Χλόη.

«Η φαντασία πάει…σχολείο» συνδιοργανώθηκε από τους Συμβούλους και τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς σε συνεργασία με τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, υπό την αιγίδα της  Περιφερειακής Δ/νσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας  και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς,  των Δήμων Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.

Σκοπός της εκπαιδευτικής δράσης ήταν  η απόκτηση  θετικής στάσης  των παιδιών προς το βιβλίο, η καλλιέργεια δεξιοτήτων φιλαναγνωσίας, η ανάπτυξη  της φαντασίας  και της δημιουργικότητας.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δηλαδή 28 Νηπιαγωγεία και 28 Δημοτικά Σχολεία αλλά και 7 Γυμνάσια της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς.

 

 

 

Back to top button