ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

ΑΣ Καστοριάς: Πρωτάθλημα Παμπαίδων & Φιλικοί Ακαδημιών με ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας και Άργος Ορεστικό (φωτογραφίες)

 Το απόγευμα της Κυριακής 19 Μαΐου 2024 για το πρωτάθλημα U14 αγοριών Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. (Παμπαίδων), η ομάδα της Καστοριάς ταξίδεψε στη γειτονική Κοζάνη όπου αντιμετώπισε στο ΔΑΚ Σκαρκαλά την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης.

Σε ένα ωραίο και δυνατό παιχνίδι με τη συμμετοχή όλων των αθλητών της αποστολής, τα παιδιά έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν τον πρώτο τους αγώνα με την ομάδα των Παμπαίδων του Α.Σ. Ηρακλή. Σύμφωνα με τον κανονισμό που αφορά την ηλικία των παιδιών, παίζονται έξι 8λεπτα όπου το σκορ μηδενίζεται στη λήξη του κάθε 8λεπτου και φυσικά δεν τηρείται τελικό σκορ.

Α.Σ. Καστοριάς (Τερσενίδης): Παλιούρης Κ., Κώτσης Θ., Κωνσταντινίδης Ζ., Μπιτσόλης Π., Ντόντης Αν., Πιπερόπουλος Π., Αντωνάκης Χ., Κωτούλας Αλ., Μαυρομάτης Ευάγ., Καραλής Π.,Τάσιος Π., Δουκάκαρος Π.

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ & ΤΟΥ Α.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

 Μια Κυριακή γεμάτη φιλικά παιχνίδια για τις ακαδημίες μπάσκετ αγοριών όλων των τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς.

Η ομάδα μας υποδέχτηκε στο κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς, τα τμήματα του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας και του Άργους Ορεστικού την Κυριακή το πρωί, όπου τα παιδιά έδειξαν πολύ καλή διάθεση και αγωνίστηκαν σε συνθήκες κανονικού αγώνα. Όλα τα παιδιά γέμισαν με ικανοποίηση κι εμπειρίες, λαμβάνοντας το χειροκρότημα της κερκίδας.

Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας και την ομάδα του Άργους Ορεστικού για την άψογη συνεργασία στην πραγματοποίηση των φιλικών αγώνων.

 

Back to top button