Ελλάδα

Απονεμήθηκαν τα δημοσιογραφικά βραβεία του ιδρύματος «Μπότση»

Με την παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας, εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων και του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων και τιμητικών διακρίσεων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας, «Αθανάσιου Μπότση».

Mήνυμα δημοκρατίας και κοινωνικής υπευθυνότητας έστειλε η 38η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων και τιμητικών διακρίσεων του ιδρύματος προαγωγής δημοσιογραφίας «Αθανάσιου Μπότση».



Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν δημοσιογράφοι του ομίλου της ALTER EGO. Με το βραβείο «Πάνος Σόμπολος» τιμήθηκε η Μίνα Μουστάκα για το δικαστικό ρεπορτάζ στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και το «ΤΟ ΒΗΜΑ».

Το βραβείο αθλητικού ρεπορτάζ απονεμήθηκε στον Μένιο Σακελλαρόπουλο.

Το βραβείο πράσινης ενέργειας παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Ντελέζος για την ανάδειξη θεμάτων τεχνολογίας, υποδομών και βιώσιμης ανάπτυξης στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και το «ΤΟ ΒΗΜΑ».

Βραβείο περιφερειακού ρεπορτάζ παρέλαβε ο Στρατής Μπαλάσκας.

Συγκινητική ήταν η στιγμή της απονομής τιμητικών πλακετών στις οικογένειες των δύο πιλότων που «έφυγαν» ως ήρωες στην άνιση μάχη με τον εφιάλτη της φωτιάς στις 25 Ιουλίου 2023, στον Πλατανιστό Ευβοίας. Με ένα συλλογικό βραβείο τιμήθηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι που κάλυψαν τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία και τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

megatv.com

Back to top button