ΑθλητικάΚαστοριά

Η Ζωή Φίτσιου του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι – Δεν τα κατάφερε ο Νικόλας Χωλόπουλος (φωτο – βίντεο)

Στους Ολυμπιακούς του Παρισιού το διπλο σκιφ Ελ βαρών των γυναικών. Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού πήραν τη 2η θέση στη Λουκέρνη στη Προολυμπιακή ρεγκατα πίσω από τη Γαλλία και έγιναν το 3ο ελληνικό πλήρωμα που θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι.

——————————————————————————–
Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Νικος Χωλόπουλος και Γιάννης Καλανδαρίδης αλλά τελικά κατέλαβαν την 5η θέση στο τελικό του διπλού στην Προολυμπιακή Ρεγκάτα της Λουκέρνης κι έμειναν εκτός πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Αξίζουν ωστόσο πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους και την παρουσία τους στον τελικό παρότι νέο πλήρωμα. Συγχαρητήρια και στους δυο.

——————————————————————————–

Στους Ολυμπιακούς αγώνες και το διπλό ελαφρών βαρών των ανδρών.Πανηγυρική πρόκριση και για τους Αντώνη Παπακωνσταντίνου-Πέτρο Γκαϊδατζη που πήραν τη 2η θέση στο τελικό της προολυμπιακής ρεγκάτας στη Λουκέρνη και έγιναν το 4ο Ελληνικό πλήρωμα που θα δώσει το παρών στο Παρίσι 

Back to top button