Καστοριά

Στον Ίστακο με τους Mountain Lunatics!

Η εκδρομή μας στον Ίστακο την Κυριακή που μας πέρασε ήταν μοναδική! Αυτή την μέρα θα την θυμόμαστε για καιρό,ήταν όλα υπέροχα!Ξεκινήσαμε με αρκετή ομίχλη και την υπόνοια βροχόπτωσης.. αλλά και συνάμα καλή διάθεση,απροβλημάτιστη απ όλους! Φοβερή αποφασιστικότητα και συνοχή απ΄όλη την ομάδα! Μετά από περίπου μία ώρα απαιτητικής πεζοπορίας, εμφανίστηκε ο ήλιος καθάρισε και η ατμόσφαιρα! Τελικά πήγαν όλα <πρίμα>και ο στόχος μας που ήταν ν΄απολαύσουμε την θέα απο την κορυφή Σταυρό στα 1334 μ. έγινε πραγματικότητα!

Η συνέχεια έγινε στο παλιό Κωσταράζι! Ένας πραγματικά φιλόξενος χώρος με όλες τις ανέσεις για να στηθεί γλεντάκι, όπως και κάναμε! Δοκιμάσαμε άγρια μανιτάρια προσφορά του Gaiastro mushrooms σε διάφορες συνταγές και ακούσαμε πολύ ωραίες πενιές από τους φίλους μας μουσικούς Dimitris Iatrou και Χρήστος Πασσιάς που πραγματικά μας ταξιδέψανε σε άλλες εποχές!

Σας ευχαριστούμε όλους έναν προς έναν, μικρούς μεγάλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας! Πήρατε μία γεύση από Mountain Lunatics!

Χαρά μας θα΄ναι να σας έχουμε παρέα σ’αυτό το όμορφο ταξίδι!

Back to top button