ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

BAJA GREECE 2024: Ζεσταίνουν μηχανές οι ομάδες για την πρώτη μεγάλη μάχη του αγώνα (φωτογραφίες)

Με τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο όλων των πληρωμάτων και οχημάτων και τα ελεύθερα δοκιμαστικά στο χωριό Βοτάνι ξεκίνησε η πρώτη μέρα του BAJA GREECE 2024, ενώ νωρίς το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Service Park συνάντηση των αγωνιζομένων με τον Rally-Raid Category FIA Manager, Jerome Roussel και το σεμινάριο λειτουργίας του ηλεκτρονικού Roadbook.

Αύριο Πέμπτη ανάβουν για πρώτη φορά οι μηχανές στις 9:30 για τα επίσημα δοκιμαστικά στο Βοτάνι, ενώ στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη ενημέρωση και η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των αγωνιζομένων στο Service Park.

Στις 17:00 τα αγωνιστικά οχήματα θα εκκινήσουν από το χώρο του Service Park στο Άργος Ορεστικό για να πραγματοποιήσουν την Κατατακτήρια Ειδική Διαδρομή 4,5 χιλιομέτρων, δίπλα στο αεροδρόμιο «Αριστοτέλης».

Στις 20:00 η δράση θα μεταφερθεί στο Πάρκο Εθνικής Αντίστασης στην καρδιά του Άργους Ορεστικού. Εκεί, οι δέκα πρώτοι θα επιλέξουν τη σειρά εκκίνησης για τις διαδρομές της Πέμπτης, ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκκίνηση του BAJA GREECE 2024.

Πρόγραμμα

Πέμπτη 23 Μαΐου: Διοικητικός έλεγχος οχημάτων και διαγωνιζόμενων και επίσημα δοκιμαστικά (9:30-12:30) σε διαδρομή πλησίον του χωριού Βοτάνι.

Στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η Κατατακτήρια Ειδική Διαδρομή πλησίον του Αεροδρομίου «Αριστοτέλης» και στις 20:00 θα λάβει χώρα η τελετή Πανηγυρικής Έναρξης του αγώνα στο πάρκο Εθνικής Αντίστασης στο κέντρο του Άργους Ορεστικού.

 

 

Back to top button