Καστοριά

“Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα αλλά η αντίληψη αυτής” (του Κωνσταντίνου Γιαγκόπουλου)


Πιστός στο μότο αυτό, επισκέφτηκε για άλλη μια φορά την Καστοριά εν όψει των ευρωεκλογών ο κ. Μητσοτάκης και απευθυνόμενος στους νεοδημοκράτες και στις νεοδημοκράτισσες του σημαντικότερου, κατά τον ίδιο, κάστρο της δεξιάς, την Καστοριά, μίλησε για μια Ελλάδα που μάλλον υπάρχει σε ένα παράλληλο σύμπαν με το δικό μας, μια Ελλάδα ευρωπαϊκή και αναπτυγμένη, όπου όλα είναι καλά και ρόδινα και θα είναι ακόμα πιο καλά και ρόδινα αν η ΝΔ νικήσει και στις ευρωεκλογές.
Στην συνέχεια προχώρησε στους γνωστούς λαϊκισμούς περί πατριωτισμού, σε ψεύδη και συκοφαντίες για τους πολιτικούς του αντιπάλους, καταδικάζοντας όμως παράλληλα τον λαϊκισμό και την τοξικότητα και προέτρεψε τους νεοδημοκράτες και νεοδημοκράτισσες να δούνε την μεγάλη εικόνα.
Έταξε και χθες τα ίδια ακριβώς που είχε τάξει και στην προηγούμενη επίσκεψή του και που είχε ξανατάξει το 2019 και που υποθέτω ότι θα ξανατάξει στις επόμενες και μεθεπόμενες και πάει λέγοντας εκλογικές αναμετρήσεις.
Όλα είναι καλά λοιπόν στην Ελλάδα της ΝΔ. Δεν υπάρχει ακρίβεια, το ΕΣΥ δουλεύει ρολόι, ο κόσμος έχει χρήματα, οι θεσμοί λειτουργούν άψογα, δεν υπάρχουν τα Τέμπη, επενδύσεις γίνονται και το κάστρο της δεξιάς, η Καστοριά, ζει τις καλύτερες στιγμές της.

Back to top button