ΚαστοριάΝεστόριο

Η απάντηση Χρήστου Γκοσλιόπουλου στον Νίκο Βανόπουλο

Απάντηση του συνδυασμού ‘Πρωτοβουλία για τον Δήμο Νεστορίου’ στο δελτίο τύπου του συνδυασμού ‘Νέα Αρχή’

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ‘Νέα Αρχή’ (και αρχηγός του εαυτού του στο Δημοτικό Συμβούλιο) Ν. Βανόπουλος, αρνούμενος να αποδεχθεί την ήττα του και περιφρονώντας τη βούληση των δημοτών που τον κατέταξαν τελευταίο στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, πίστεψε στα μέσα Μαρτίου του 2024 ότι ανακάλυψε τη δεύτερη ευκαιρία !!!
Με αφορμή ένα κώλυμμα εκλογιμότητας, όπως αυτό κρίθηκε από το Δικαστήριο, της επικεφαλής του 2ου σε δύναμη συνδυασμού, υπέβαλε προσφυγή στο αρμόδιο Πρωτοδικείο, με κύριο και βασικό αίτημα ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!
Το αίτημα του αυτό απορρίφθηκε ως αβάσιμο, χωρίς να μεταβληθεί η δύναμη του κάθε συνδυασμού στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τη δικαστική όμως αυτή ήττα ο ίδιος την ερμήνευσε ως «πρώτη νίκη» του συνδυασμού του και των δημοτών.
Ο λόγος που προέβη σ’ αυτή την ενέργεια, δεν ήταν για να χτυπήσει την ‘αδιαφάνεια’, όπως, για ακόμη μια φορά, συκοφαντικά αναφέρει, ούτε φυσικά γιατί τον ενδιέφερε η αντικατάσταση της επικεφαλής από τον πρώτο επιλαχόντα του ιδίου συνδυασμού, όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις.
Το έκανε, προφανώς, επειδή δεν άντεχε να περιμένει 5 χρόνια και ήθελε να ικανοποιήσει ΤΩΡΑ την προσωπική του φιλοδοξία, πιστεύοντας ότι, 6 μόλις μήνες μετά τις εκλογές και 2,5 μήνες μετά την έναρξη της νέας θητείας, το 8,05% που πήρε θα μπορούσε να γίνει πλειοψηφία και ο ίδιος Δήμαρχος…
Επιφυλάσσεται βέβαια, όπως διαβάζουμε, για την ‘τελική δικαίωση’ που του επιβάλλει η άμετρη φιλοδοξία του, την οποία ο ίδιος αποκαλεί ΄πολιτική και ηθική συνείδηση’.
Μετά από όλα αυτά, τα ερωτήματα δεν είναι πολλά, αλλά ένα:
Αντιλαμβάνεται ο κ. Βανόπουλος ποιο είναι πραγματικά το καλό του Δήμου και των δημοτών;

Νίκος Βανόπουλος: Η πρώτη νίκη απέναντι στην αδιαφάνεια του Δήμου Νεστορίου – Η «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» ήρθε για να μείνει

 

 

Back to top button