ΑγροτικάΓούναΚαστοριά

Τις προτεραιότητες και τις ανάγκες του Δήμου Καστοριάς έθεσε ο δήμαρχος στον πρωθυπουργό

Τις προτεραιότητες, τις ανάγκες και τα προβλήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπος ο Δήμος Καστοριάς, έθεσε ο Δήμαρχος Γιάννης Κορεντσίδης στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Καστοριά, την Τρίτη 21 Μαΐου 2024.
Στην ομιλία του, ο Δήμαρχος Καστοριάς τόνισε ότι η περιοχή μαστίζεται από τα υψηλά ποσοστά ανεργίας, τα οποία οφείλονται τόσο στην παρατεταμένη κρίση του κλάδου της ελληνικής γουνοποιίας, όσο και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας.
Παράλληλα ο κ. Κορεντσίδης επεσήμανε ότι γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για την ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου Καστοριάς «Ο Δήμος μας, έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο εργοτάξιο. Πραγματοποιούνται πάρα πολλά έργα και αυτό οφείλεται αφενός στις προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή Καστοριάς και αφετέρου στην αμέριστη συμπαράσταση της Κυβέρνησης» και ζήτησε από τον Πρωθυπουργό «Να αντιμετωπιστεί η Καστοριά με τρόπο που της αξίζει».
Ο Πρωθυπουργός δεσμεύθηκε ότι η Κυβέρνηση θα συμβάλει τα μέγιστα, έτσι ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα και να επέλθει η περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής. 

 

 

Back to top button