Καστοριά

Η νέα μας αίθουσα θεατρικής αγωγής στο ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς

“Το πριν και το μετά” μιας αίθουσας-αποθήκης που στην κυριολεξία μεταμορφώθηκε, προκειμένου οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς να μπορούν να την χρησιμοποιούν ως βεστιάριο- καμαρίνι, αλλά και ως αίθουσα για το μάθημα της Θεατρικής Αγωγής.

Για την δημιουργία της δουλέψαμε μαζί, καθηγητές και μαθητές, καταθέτοντας
προσωπική και εθελοντική εργασία, τόσο για τον σχεδιασμό, τις παραγγελίες των υλικών και των επίπλων, όσο και για την συναρμολόγηση και κυρίως το βάψιμο ολόκληρης της αίθουσας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή του σχολείου κ. Αναστάσιο Τζιλίνη για την αμέριστη υποστήριξή του, στην κ. Χαρά Ξανθοπούλου για τις όμορφες ιδέες της, τον κ. Γιώργο Νέστορα, την κ. Αναστασία Παπαδοπούλου, την κ. Ειρήνη Μπακαλίδου , την κ. Δέλλιου Μαρίνα για την γενικότερη βοήθεια, την κ. Όλγα Στραβάκου για την βοήθεια στον σχεδιασμό, τον κ. Ανδρέα Βράκα και τον κ. Στέφανο Ιωαννίδη για την βοήθειά τους στην συναρμολόγηση αλλά και όλους τους συναδέλφους του σχολείου που αγκάλιασαν το όλο εγχείρημα.

Ξεχωριστό ευχαριστώ αξίζει και στους γονείς κ. Στυλιανό-Ευάγγελο Κώτση και Μιχαηλίδη Νικόλαο για την προσωπική τους εργασία στις αρχικές δύσκολες δουλειές.

Αμέριστη ήταν για ακόμη μια φορά η στήριξη του Δήμου Καστοριάς -που πάντα είναι δίπλα μας στις ανάγκες μας-  στην κάλυψη των υλικών που χρειάστηκαν για τις εργασίες.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Αντώνη Σουκαλόπουλο για την προμήθεια των υλικών και τις πολύτιμες οδηγίες αλλά και όλους τους επαγγελματίες με τους οποίους συνεργαστήκαμε. Πάνω απ’ όλα όμως, πραγματικά αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά που συνεισέφεραν στο έργο και κυρίως στους μαθητές της Γ’ Λυκείου, Χρήστο Γράντσιο και Δημήτρη Χατζημιχαηλίδη που έβαλαν όλα τα δυνατά τους για να επιτευχθεί αυτό το όμορφο αποτέλεσμα στο βάψιμο της αίθουσας.
Ωστόσο τίποτα δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την γενναιόδωρη χορηγία, που προσέφερε στο σχολείο μας ο Σύνδεσμος Οινοποιών Βορείου Ελλάδας και τον οποίο ευχαριστούμε θερμά, που την φετινή χρονιά επέλεξε το δικό μας σχολείο προκειμένου να το ενισχύσει οικονομικά.

Ευχόμαστε πραγματικά τα παιδιά να χαρούνε την νέα τους αίθουσα με τον πιο όμορφο και δημιουργικό τρόπο.

Για το ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς
Η εκπαιδευτικός Θεατρικής Αγωγής ΠΕ 91.01
Νατάσσα Νούτση

 

Back to top button