Καστοριά

Στην Καστοριά ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Επίσκεψη Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας

Τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Τουρνά υποδέχτηκε σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, στο πλαίσιο συναντήσεων που πραγματοποιεί για τον συντονισμό δράσεων των εμπλεκόμενων φορέων, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής και Στρατηγικής Γιώργος Χριστόπουλος, o Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Καστοριάς Βασίλης  Βελλίδης,  συνεργάτες και  υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Υφυπουργό για την ετοιμότητα της  Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς όσον αφορά τις δράσεις και τη λήψη μέτρων για την καλύτερη αντιμετώπιση κρίσεων και κινδύνων, βάση των οδηγιών του Υπουργείου.

Παράλληλα,  αναφέρθηκαν και σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κρίσεων, σύμφωνα με  το νέο δόγμα της Πολιτικής Προστασίας.

Ο Υφυπουργός από την πλευρά του διαβεβαίωσε ότι γίνονται σημαντικά βήματα για την συνολική αναβάθμιση του μηχανισμού της Πολιτικής Προστασίας.

Επίσκεψη Υφυπουργού Πολιτικής ΠροστασίαςΕπίσκεψη Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Επίσκεψη Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Επίσκεψη Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Επίσκεψη Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας

 

Back to top button