ΑθλητικάΓρεβενάΚαστοριά

Πλούσια η δραστηριότητα για τον ΑΣ Καστοριάς το Σαββατοκύριακο (φωτογραφίες)

Το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε το τουρνουά μπάσκετ στα Γρεβενά σε συνεργασία του Δήμου Γρεβενών και της ομάδας του Πρωτέα, όπου συμμετείχαν τα αναπτυξιακά τμήματα του Α.Σ. Καστοριάς ημέρα Σάββατο.

Οι αθλητές μας δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και διασκέδασαν μέσα από τη συμμετοχή τους στα ωριαία παιχνίδια ανά τμήμα, που πραγματοποιήθηκαν.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Πρωτέα για την άψογη φιλοξενία και την συγχαίρουμε για την επιτυχημένη διοργάνωση του τουρνουά που πραγματοποίησε σε συνεργασία με τον δήμο.

Ευχαριστούμε τους γονείς που για ακόμα μία φορά, συνόδεψαν τα παιδιά τους στην πόλη των Γρεβενών.

 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Ο.Φ. ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ

 Το μεσημέρι της Κυριακής και για το πρωτάθλημα παμπαίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. η ομάδα του συλλόγου μας υποδέχτηκε στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας την αντίστοιχη ομάδα του Ο.Φ. Τσοτυλίου.

Σε ένα ωραίο παιχνίδι με τη συμμετοχή όλων των παιδιών της αποστολής, δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά να πάρουν τις απαραίτητες εμπειρίες που δίνει η συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα.

Α.Σ. Καστοριάς (Τερσενίδης): Κωνσταντινίδης Ζ., Μπιτσόλης Π., Ντόντης Αν., Πιπερόπουλος Π., Αντωνάκης Χ., Κωτούλας Αλ., Μαυρομάτης Ευάγ., Καραλής Π.,Τάσιος Π., Δουκάκαρος Π., Ζήνδρος Β., Πιτούλης Λ., Σίσκος Ευθ., Παπαευθυμίου Άγγ. και Δήμζας Κ..

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Την Κυριακή το απόγευμα, η ομάδα των παγκορασίδων του Α.Σ. Καστοριάς, αντιμετώπισε την ομάδα του Αίαντα Αμυνταίου.

Η ομάδα μας παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα του κόσμου που παρακολούθησαν τον αγώνα. Όλα τα κορίτσια ξεχώρισαν για την μαχητικότητα και την ικανότητά τους που έδειξαν μέσα στο παιχνίδι.

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης):  Κωνσταντινίδου Ρ., Ντόντη Όλ., Καλενίτσα Μ., Σανατσίου Π., Τσουμήτα Ευαγ., Παρναβά Ιωάν.,Βολτσίδη Ν., Μπίτρι Κ., Τομοπούλου Όλ., Κωνσταντίνου Δ. και Ηλιού Β.

 

Back to top button