ΑθλητικάΚαστοριά

Υποδοχή των κωπηλατών στο Μαυροχώρι (φωτογραφίες – βίντεο)

Μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου καθώς υποδεχτήκαμε την αθλήτρια του ομίλου Ζωή Φίτσιου, τον αθλητή Νικόλα Χωλόπουλο καθώς και τον αθλητή του ΕΝΟΑ Γιάννη Καλανδαρίδη !
Η Ζωή Φίτσιου είναι η πρώτη αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου που θα συμμετάσχει σε Ολυμπιάδα, καθώς μαζί με την αθλήτρια Μιλένα Κοντού, κατόρθωσαν να πάρουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των γυναικών!
Ο Νικόλας Χωλόπουλος μαζί με τον Γιάννη Καλανδαρίδη κατόρθωσαν να φτάσουν στον τελικό στο διπλό σκιφ των ανδρών κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το Παρίσι. Ο Νικόλας, ένας από τους νεότερους αθλητές που συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή διοργάνωση, μαζί με τον Γιάννη Καλανδαρίδη τερμάτισαν στην 5η θέση, μόλις μία ανάσα πριν την πρόκριση, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις και προσδοκίες για το μέλλον!
Μεγάλη η υπερηφάνεια και η χαρά μας για τις επιδόσεις των αθλητών μας και το σοβαρό πλέον ενδεχόμενο για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου μας, μέσω της συμμετοχής της αθλήτριας μας Ζωής Φίτσιου, ο Ναυτικός όμιλος Μαυροχωρίου να κατακτήσει ένα Ολυμπιακό Μετάλλιο!
Το μήνυμα των αθλητών στους αθλητές του ομίλου και στα νέα παιδιά που παραβρέθηκαν στην σημερινή αυτή γιορτή για το σωματείο μας, είναι πως με σκληρή δουλειά, πειθαρχία, ήθος και πίστη στον εαυτό μας μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα!
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά μας! Για εμάς είναι ήδη Νικητές!
Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στον Πρόεδρο και το Δ.Σ του ΝΟΜΑΥ καθώς και στους προπονητές και τους γονείς και τις οικογένειές των αθλητών που πάντοτε είναι οι αφανείς ήρωες πίσω από αυτές τις επιτυχίες!
Υπερηφάνεια μόνο!
Βασίλης Μιρκόπουλος

 

Back to top button