Ελλάδα

Συνταγή για Pizza Chicago Style

Για τη ζύμη
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
20 γρ. μαγιά
50 γρ. καλαμποκάλευρο
50 γρ. ελαιόλαδο
100 γρ. βούτυρο
280 γρ. νερό
1κ.γ αλάτι
Για τη σάλτσα
600 γρ. ντοματάκια κονσέρβας
1 λευκό κρεμμύδι
1κ.σ. σκόρδο
1κ.σ. ρίγανη
1κ.σ. βασιλικός
1κ.γ. μέλι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Πιπέρι
Για την γέμιση
8 φέτες σαλάμι
8 φέτες μπέικον
5 φέτες κοτόπουλο
150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
150 γρ. ρεγκάτο τριμμένο



Back to top button