Καστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Μεγάλη περιοδεία Γιάννη Κορεντσίδη σε 13 χωριά του Δήμου Καστοριάς (σειρά φωτογραφιών)

Ένα νέο κύκλο επισκέψεων και συναντήσεων σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Καστοριάς, “άνοιξε” o Δήμαρχος Γιάννης Κορεντσίδης, με σκοπό την καταγραφή όλων των θεμάτων και των ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες, προκειμένου να μελετηθούν και να επιλυθούν.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς έχει ήδη επισκεφτεί την Κορησό, την Πολυκάρπη, τον Μελισσότοπο, τον Σταυροπόταμο, τη Μεταμόρφωση, τη Φωτεινή, την Αυγή, την Πεντάβρυσο, το Μαυροχώρι, το Καλοχώρι, την Πτεριά,  την Ιεροπηγή και την Αγία Κυριακή. 

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων ο κ. Κορεντσίδης, μαζί με τους Αντιδημάρχους και τους συνεργάτες του, συναντήθηκε και συζήτησε με τους Προέδρους και τα μέλη των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων και με πολίτες, όπου  και  αντάλλαξαν απόψεις και πληροφορίες για βασικά θέματα που αφορούν τον Δήμο.

 «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα δώσαμε μεγάλη βαρύτητα, στις σχέσεις συνεργασίας μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και των  Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων. Σκοπός μας είναι να ερχόμαστε όσο το δυνατόν συχνότερα σε επαφή με όλους τους αιρετούς και τους κατοίκους του Δήμου μας, ώστε να συζητάμε και να μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς που τους απασχολούν, να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν, να ακούμε τις προτάσεις τους και να παρακολουθούμε την πορεία των έργων και των παρεμβάσεων, που πραγματοποιούνται σε όλο τον Δήμο Καστοριάς. Το κλειδί για να είναι ένας Δήμος υγιής και νοικοκυρεμένος, αλλά και  να  προχωράει μπροστά, είναι η συνεργασία», ανέφερε ο κ.  Κορεντσίδης. 

Το επόμενο διάστημα ο Δήμαρχος Γιάννης Κορεντσίδης, θα επισκεφτεί όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Καστοριάς.

Back to top button