ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης στις εκδηλώσεις για την 83η επέτειο της Μάχης της Κρήτης (φωτογραφίες)

Εορτασμός 83ης Επετείου της Μάχης της Κρήτης
Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον επίσημο εορτασμό της 83ης επετείου της Μάχης της Κρήτης, ο οποίες περιέλαβαν επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό «Εισοδίων της Θεοτόκου» το πρωί και την τελετή λήξης στο Μνημείο Μάχης Κρήτης (Αεροδρόμιο Μάλεμε Χανίων) το απόγευμα.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ιωάννα Λυτρίβη, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, Βουλευτές του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δημήτριου Χούπη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιος, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννης Στουρνάρας, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης και ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) «ΑΙΓΕΑΣ» Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Θεοδώρου.
Στον εορτασμό παρέστησαν επίσης, ο Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας κ. Matthew Lodge, ο Πρέσβης της Αυστραλίας κ. Alison Duncan, ο Πρέσβης της Γερμανίας κ. Andreas Kindl, o Αναπληρωτής Πρέσβης της Νέας Ζηλανδίας στη Ρώμη κ. Daniel Wai-Poi, ο Πρώτος Γραμματέας της Πρεσβείας της Ινδίας κ. Balji Nagrath, Ακόλουθοι Άμυνας και Στρατιωτικοί Ακόλουθοι, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί και λοιποί προσκεκλημένοι. 



Back to top button