ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ευχαριστίες της Βιβής Δούκη Πολυγιάννη

Με το πέρας της εκδήλωσης παρουσίασης του ιστορικού μου βιβλίου ‘’Η Αρχόντισσα Καστοριά αναποδογυρίζει το σεντούκι της ιστορίας της’’ θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους αγαπητούς φίλους και συμπολίτες μου που με τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης τους υπέροχους ομιλητές που ανέλαβαν να ξεδιπλώσουν όλες τις πτυχές της ιστορικής διαδρομής της Αρχόντισσάς μας: τον κο Αργύρη Δούμα, τον κο Χρήστο Μουρατίδη, την κα Αθηνά Δίτσιου, τον Αρχιμανδρίτη Στέφανο Σχοινά, τον κο Νίκο Παπουτσίδη, την κα Αγνή Βασιλειάδου- Τζήλλα, την κα Σύλια Λιόγα, τον κο Αλέξη Γούδα, τον κο Μιχάλη Μπινιάκο, τον κο Γιάννη Μασλάρη, την κα Καλλιρρόη Δόϊκου, και την κα Μαρία Παπαλαμπροπούλου.
Ευχαριστώ επίσης για την αγάπη τους και για την άρτια διεκπεραίωση της εκδήλωσης τις αγαπητές μαθήτριές μου Κωνσταντίνα Ήργη και Δήμητρα Παπανδρέου, καθώς και την Κικίτσα Στούπα που ήταν υπέροχη ως Καστοριανή Αρχόντισσα, φορώντας την παραδοσιακή φορεσιά.
Άπειρες ευχαριστίες στη φίλη μου και καταπληκτική ζωγράφο Κατερίνα Ξανθά, όπως και στη βοηθό μου Όλγα Καρούτα που συμπορεύθηκε μαζί μου στη δύσκολη αυτή διαδρομή της συγγραφής του βιβλίου.
Επίσης σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που πρόβαλλαν και κάλυψαν την εκδήλωση με υποδειγματικό επαγγελματισμό.
Τέλος νοιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για τον σύζυγό μου Τρύφωνα, τον ‘’ακοίμητο φρουρό μου’’.
Βιβή Δούκη Πολυγιάννη

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Βιβής Δούκη Πολυγιάννη (σειρά φωτογραφιών)

Back to top button