Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριο

ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς: Επισκέψεις και περιοδείες ενόψει των Ευρωεκλογών (φωτογραφίες)

Την Πέμπτη 30-5-2024 στην ΠΕ Καστοριάς πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το οποίο αποτελούνταν από την Γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτή Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη και το μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Έφη Μιχελάκη και μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καστοριας στους παρακάτω φορείς.

ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα της υποστελέχωσης προσωπικού.
Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς όπου συζητήθηκαν τα υπάρχοντα προβλήματα της δημόσιας υγείας και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επίλυση τους
Επιμελητήριο Καστοριάς, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο κ Καραταγλίδη Χαράλαμπο καθώς και με εκπροσώπους των Γουνοποιών, Λογιστών και Ξενοδόχων, συζητήθηκαν τα έντονα προβλήματα των κλάδων και της περιοχής και τρόποι επίλυσής τους
Εργατoϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικου Κέντρου κ Παπανδρέου Αθανάσιο, τον πρόεδρο του Νομαρχιακου τμήματος της ΑΔΕΔΥ κ Μασκαλίδη Ευστάθιο καθώς και με εκπροσώπους Εργατικών Σωματείων της ΠΕ Καστοριάς συζητήθηκαν το πρόβλημα της ακρίβειας, του παρατεταμένου χειμώνα, της ανεργίας και της μετανάστευσης που μαστίζουν όλους τους κλάδους των εργαζομένων τα οποία επιτείνονται εξαιτίας των πολιτικών που ακολουθεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, από τη μεριά του κλιμακίου γνωστοποιήθηκαν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αντιμετώπισή τους .
Τέλος το κλιμάκιο επισκέφθηκε αξιοθέατα και την τοπική αγορά της Καστοριάς.

Το Σάββατο 1 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε περιοδεία από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Καστοριάς στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μεσοποταμίας του Δήμου Καστοριάς και στον Δήμο Νεστορίου. Συναντήσαμε τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Γκοσλιόπουλο και συζητήσαμε για τα προβλήματα του τόπου.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε περιοδεία από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Καστοριάς στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Καστοριάς Κορησού, Μαυροχωρίου και Τοιχιού. 

 

 

Back to top button