Ελλάδα

Τέμπη: Ηχηρή απάντηση της Μαριας Καρυστιανού στις βρώμικες επιθέσεις

Καταπέλτης ήταν για μια ακόμα φορά η Μαρία Καρυστιανού, η μητέρα -«σύμβολο» των Τεμπών που δέχεται επιθέσεις από πρόσωπα που ανήκουν στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, επειδή επιμένει να δίνει τιτάνια μάχη για απόδοση ευθυνών στο έγκλημα με 57 νεκρούς.



Η μητέρα που έχασε την κόρη της στο δυστύχημα έχει γίνει στόχος επιθέσεων από κάποιους που χωρίς ίχνος ντροπής και ενσυναίσθησης την κατηγορούν ότι προσπαθεί να κάνει καριέρα στην πολιτική, εκμεταλλευόμενη τον τραγικό θάνατο του παιδιού της.

Πρόσφατο παράδειγμα, το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Λέσβο, στον οποίο η Μαρία Καρυστιανού δίνει τη δική της ηχηρή απάντηση, τονίζοντας ότι σκοπός ίδρυσης του Συλλόγου «είναι η προσπάθεια δικαίωσης των νεκρών αλλά και η αλληλοστήριξη στον δύσκολο αγώνα απέναντι στο βαθύ κράτος και τη διαφθορά που σκότωσε τα παιδιά μας».

Η ίδια σημειώνει ότι οι οικογένειες που απαρτίζουν το Σύλλογο, δεν εμπιστεύονται «την Ελληνική Δικαιοσύνη γιατί δεν είναι ανεξάρτητη, γιατί δεν είναι αδέκαστη» και όπως λέει έχουν «άπειρα παραδείγματα κακοδικίας ειδικά σε περιπτώσεις πολιτικών κατηγορούμενων».

«Τα όποια έσοδα του συλλόγου αποτελούν για μας κύρια προϋπόθεση ως προς τις αναγκαίες νομικές κινήσεις μας. Είναι η μόνη μας εξασφάλιση ως προς το να δούμε φως στην υπόθεση. Δεν θα χρησιμοποιηθούν για να μας βοηθήσουν να ζήσουμε. Είναι τραγικό κάποιοι να ξεστομίζουν κάτι τέτοιο. Δεν συνταχθήκαμε με κανένα κόμμα όπως μας κατηγόρησαν από την αρχή. Τώρα μας κατηγορούν πάλι. Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν, δεν καπηλευόμαστε κανέναν , ούτε αισθανόμαστε επαίτες» σημειώνει η Μ. Καρυστιανού και χαρακτηρίζει ως ύβρη που αμαυρώνει τη μνήμη των παιδιών τους, κάθε επίθεση σε βάρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων.

Back to top button