ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Δήμος Καστοριάς: Διαγωνισμός φωτογραφίας του European Climate Pact!

Ο Δήμος Καστοριάς στο πλαίσιο των ενεργειών του Συμφώνου για το Κλίμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σας καλεί να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας του  European Climate Pact, που στόχο έχει να φωτίσει τις τοπικές δράσεις για το κλίμα, να ευαισθητοποιήσει και να φέρει την αλλαγή σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει ήδη και μπορείτε να υποβάλετε τη φωτογραφία σας και να εμπνεύσετε και άλλους, μέχρι τις 28 Ιουνίου 2024.

Τι ακριβώς είναι ο διαγωνισμός φωτογραφίας του Climate Pact

Το European Climate Pact στοχεύει να αναγνωρίσει άτομα που συμβάλλουν ενεργά στην κλιματική δράση σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.  Καταγράφοντας δράσεις για το κλίμα στο σπίτι, την κοινότητα ή την πόλη σας, μπορείτε να εμπνεύσετε άλλους και να οδηγήσετε σε ουσιαστική αλλαγή.

Μέσω του διαγωνισμού φωτογραφίας, άτομα σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις δράσεις τους για το κλίμα, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός υγιέστερου, πιο βιώσιμου μέλλοντος.

Γίνετε ένας από τους 10 νικητές και κερδίστε:

  • Πρόσκληση για την ετήσια εκδήλωση του συμφώνου για το κλίμα στις Βρυξέλλες το 2025 (με καλυμμένα τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής)
  • Παρουσίαση της φωτογραφία σας σε φυσική έκθεση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης
  • Αναφορές στις ψηφιακές πλατφόρμες του Συμφώνου
  • Ένα ψηφιακό πιστοποιητικό

Ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση από τον Δήμο Καστοριάς: 

Ο Δήμος Καστοριάς-Αντιδημαρχία Τουρισμού & Πολιτισμού θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό φωτογραφίας του European Climate Pact .

Back to top button