Κοζάνη

Interiors Awards 2024: Χρυσό βραβείο στο Αρχιτεκτονικό Γραφείο K.Tzimika Architects για το Κέντρο Διημέρευσης «Σύμπλευση»

Νέα σημαντικότατη διάκριση πέτυχε το αρχιτεκτονικό γραφείο K Tzimika Architects, με έδρα την Πτολεμαΐδα, λαμβάνοντας χρυσό βραβείο στην κατηγορία που συμμετείχε στον διαγωνισμό Interiors Awards 2024.

Η ένατη τελετή απονομής των Interiors Awards 2024 έγινε παρουσία περισσοτέρων από 350 επαγγελματιών από τον κλάδο της αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων, του interior και του lighting design, την Παρασκευή 24 Μαΐου στο αμφιθέατρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Αθήνα.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο K Tzimika Architects, με έδρα την Πτολεμαΐδα και υλοποιημένο αρχιτεκτονικό έργο σε όλη την Ελλάδα, διακρίθηκε στην κατηγορία που συμμετείχε με την υψηλότερη διάκριση, το χρυσό βραβείο για το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία “Σύμπλευση” που λειτούργησε το 2024 στην πόλη της Κοζάνης.

Η Καλλιρρόη Τζιμίκα, Founder & Creative Director του γραφείου, δήλωσε: “Θα ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση για την αναγνώριση που λαμβάνει η δουλειά μας κάθε χρόνο, μέσα από τη διάκριση των έργων που συμμετέχουν στο θεσμό των Interiors Awards. Ευχαριστώ πολύ την κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από μια πολυπλυθή ομάδα πολύ σημαντικών Ελλήνων αρχιτεκτόνων, που επιλέγει σταθερά και αξιολογεί πολύ υψηλά το αρχιτεκτονικό μας έργο.

Θερμές ευχαριστίες στην δημιουργική ομάδα αρχιτεκτόνων και συνεργατών του γραφείου, την Ελευθερία Μούρα, την Μαρία Αβραμίδου, την Γραμματική Προμογιάννη και  την Ελεάνα Ασπράγκαθου , που εργάζονται ακούραστα για ένα υψηλής ποιότητας παραγόμενο αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα με μοναδική ταυτότητα σε κάθε έργο. Θα ήθελα, τέλος, να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους πελάτες μας, την ομάδα του ΚΔΗΦ Σύμπλευση, που μας έδωσαν την ευκαιρία να είμαστε μέρος της δημιουργίας μιας τόσο σημαντικής δομής, ενός κέντρου διημέρευσης ατόμων με αναπηρία, μέσα από το σχεδιασμό ενός χώρου που προάγει την εξέλιξη και την αυτονομία των ωφελούμενων.”

Κάθε χρόνο και νέες διακρίσεις!

Ο Πανελλήνιος διαγωνισμός Interior Awards 2023 είναι τα πλέον αναγνωρισμένα βραβεία στον χώρο της αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων και του interior design, με το αρχιτεκτονικό γραφείο K Tzimika Architects να έχει λάβει εκ νέου βραβεία στην εν λόγω διοργάνωση. Μάλιστα, πέρυσι είχε λάβει δύο silver awards, που αφορούσαν δυο επιχειρήσεις στην πόλη της Πτολεμαΐδας στην κατηγορία Street Food το “Όλα δια χειρός” και με silver award στην κατηγορία Fashion store – Beauty store.

e-ptolemeos.gr

Back to top button