Ελλάδα

Τέμπη: Μαρία Καρυστιανού κατά Μητσοτάκη

Να αφήσει το οικείο δημοσιογραφικό περιβάλλον και να παρουσιαστεί στο Δικαστή

«Γνωρίζετε τους νόμους της χώρας μου; Συμμορφώνεστε με αυτούς ή θεωρείτε ότι δεν έχετε καμία τέτοια υποχρέωση;» τόνισε η Μαρία Καρυστιανού



«Αρκετά με την ατιμωρησία των υπουργών. Αρκετά με τη διαφθορά. Η διαφθορά σκοτώνει» ήταν η συγκλονιστική έναρξη της ομιλίας της προέδρου του Συλλόγου «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023», Μαρία Καρυστιανού, κατά την παρέμβασή της στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιείται στα γραφεία του δικηγορικού Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αναφορικά με το έγκλημα των Τεμπών.

Η ίδια εξαπολύοντας ευθείες βολές προς τον πρωθυπουργό τόνισε ότι απουσιάζει από την σημερινή εκδήλωση, «όπως απουσίαζε από την Ολομέλεια της Βουλής για άλλα σημαντικά για τη χώρα θέματα».
Η Μ. Καρυστιανού τονίζοντας ότι από τη στιγμή κατά την οποία το όνομα του πρωθυπουργού αναφέρθηκε σε ποινικά κολάσιμη πράξη τόνισε απευθυνόμενη στον Κ. Μητσοτάκη: «Έπρεπε να παρουσιαστείτε οικειοθελώς μπροστά στον δικαστή».

Αντίθετα, η πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023», είπε ότι ο πρωθυπουργός παραμένει «κρυμμένος πίσω από την ασυλία του» και δεν αναφέρεται καν στην τραγωδία.

«Εμείς δεν ξεχνάμε» ξεκαθάρισε η Μ. Καρυστιανού και αναφέρθηκε στην επιστολή που απέστειλε προς τον πρωθυπουργό η οποία μέχρι στιγμής παραμένει δίχως απάντηση.

Back to top button