ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Το Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ στο Δασάκι Μεσοποταμίας (φωτορεπορτάζ – βίντεο)

Αθλητισμός, Αγωνιστικότητα, Χαρά, Ενθουσιασμός, Υποστήριξη, Συμμετοχή, Εμπειρία, Συνεργασία, Επικοινωνία… Κατακλυσμός υπέροχων συναισθημάτων χθες Σάββατο 8 Ιουνίου στο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ (3×3) που για ακόμα μία χρονιά διοργάνωσε η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ σε συνεργασία με την ΕΣΠΕΜ. Φιλοξενήσαμε πέντε σωματεία, ΦΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΑΠΣ ΗΦΑΙΣΤΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΑΣ ΠΗΓΑΣΟ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΑΣ ΛΕΟΝΤΕΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ και ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΝΑΟΥΣΑΣ στο καταπράσινο Δασάκι Μεσοποταμίας με εντυπωσιακή συμμετοχή.
🏐 Την ημέρα την αφιερώσαμε στις/τους 200 αθλήτριες/τές που αγωνίστηκαν για τη χαρά της συμμετοχής, την ανάπτυξη εμπειριών, την επικοινωνία, τη συνεργασία, την ομαδικότητα και την ανάδειξη του “ευ αγωνίζεσθαι” 🏐 .
Ευχαριστούμε θερμά τα σωματεία, ιδιαιτέρως όλες τις αθλήτριες και αθλητές για την πολύ χαρούμενη ομαδική τους παρουσία, τους προπονητές, γονείς και συνοδούς ένθερμους συμπαραστάτες.
Ευχαριστούμε θερμά τις αθλήτριές μας που βοήθησαν στην διεξαγωγή του τουρνουά διετητεύοντας τους αγώνες…
Σημαντική η παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δημήτρη Σαββόπουλου για τη στήριξη και τα ενθαρρυντικά μηνύματα προς τους συμμετέχοντες στο τουρνουά και τη νέα γενιά αθλητών.
Ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά την στήριξη του δήμου Καστοριάς και την παραχώρηση μικροφωνικού ηχοσυστήματος.
Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε θερμά την πολύτιμη παρουσία των εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού για την ασφάλεια που μας παρείχαν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Ευχαριστούμε την εταιρεία ΝΕΡΑ ΠΗΓΩΝ ΓΡΑΜΜΟΥ για την προσφορά νερών ‘ΑΡΡΕΝΑ’ πηγή ζωής, ενέργειας και ευεξίας.
Προσφέραμε ένα αγαπημένο φρούτο μικρών και μεγάλων, ένα σνακ(μπανάνες) που έδωσε την απαραίτητη ενέργεια σε όλους τους συμμετέχοντες, ευχαριστούμε την τοπική αλυσίδα καταστημάτων.
Η διοργάνωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών επαίνων συμμετοχής στο τουρνουά Μίνι Βόλεϊ (3×3) 2024.
Ήταν μια εξαιρετική οργάνωση, προετοιμασία και διεκπεραίωση από τους προπονητές: Βαγγέλη Φωτόπουλο, Γιούλα Φίλιου και από τα μέλη του Δ.Σ: Δημήτρη Ζησιάδη, Αναστασία Υφαντίδου, Χρυσούλα Δοξάνη, Βασίλη Ανδρεόπουλο, Στράτο Ασμακίδη, Ελένη Παπαευαγγέλου…
Με εκτίμηση και ευχαριστίες
Η πρόεδρος της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης Καστοριάς
Ευαγγελίδου Ελένη

 

 

Back to top button