ΑθλητικάΚαστοριά

Δημήτρης Νατσούλης: “15 χρόνια μετά, τα παιδιά του δρόμου κάνουν ότι δεν μπορεί να κάνει κάθε επίσημη αρχή”

15 χρόνια πριν, το δικό μου ταξίδι ξεκίνησε από αυτή την μικρή πλατεία. Μέσω του Skate4Autism ξύπνησαν μνήμες από τα παλιά, ρομαντικά χρόνια του skate της Καστοριάς.
15 χρόνια μετά, τα παιδιά του δρόμου κάνουν ότι δεν μπορεί να κάνει κάθε επίσημη αρχή. Και δεν μιλάμε για τις απανωτές πετυχημένες εκδηλώσεις, αλλά για το αίσθημα της αλλαγής και της ελπίδας που έχει δημιουργηθεί στην Καστοριά μέσω αυτής της προσπάθειας που ξέρει να συνεργάζεται, που βαδίζει με σταθερά και συλλογικά βήματα, που δημιουργεί και προσφέρει με ανιδιοτέλεια…
Η κοινότητα της Lemon Skates είναι μία κίνηση πολιτών που δεν συμβιβάζεται, ονειρεύεται και παλεύει για τις καλύτερες μέρες.
Καλούμε κάθε άτομο που μπορεί να σκέφτεται με αυτό τον τρόπο να έρθει κοντά μας. Συμμετέχουμε και συμβάλλουμε στους αγώνες που είναι μπροστά μας, για ένα πάρκο αντάξιο των προσδοκιών μας, για μία πιο ευχάριστη καθημερινότητα, για μία πιο όμορφη και αλληλέγγυα Καστοριά.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, Παρασκευή, 21 Ιουνίου σας περιμένουμε στην μεγάλη μας γιορτή, μαζί με την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό-ΔΑΔ Ν. Καστοριάς, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Skateboarding, ενώνουμε τις φωνές μας και φέρνουμε τα πάνω κάτω γι αυτά που μας έχουν υποσχεθεί, γι αυτά που αξίζουν!
Δημήτρης Νατσούλης

 

 

Back to top button