ΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Καλλιθέα: Φωτογραφήθηκαν για τον αυτισμό!

 

Η Καλλιθέα γέμισε ζωντάνια και χαμόγελα  καθώς πραγματοποιήθηκε το 4ο mini event που μας φέρνει όλο και πιο κοντά στον τελικό στόχο.

Στον δρόμο για το Skate4Autism είχαμε για άλλη μια φορά συνοδοιπόρους όλους εσάς, φίλους και εθελοντές, που με τη συμμετοχή σας κάνετε κάθε δράση μοναδική!
Ελπίζουμε να διασκεδάσατε και να απολαύσατε τα απίθανα κόλπα των skaters και τα εντυπωσιακά άλματα με ποδήλατα όσο και εμείς!
Ευχαριστούμε που ήσασταν εκεί και χαρίσατε στους φωτογράφους μας τα πιο όμορφα χαμόγελα
Σκοπός των mini events είναι να ενεργοποιήσουν όλους τους πολίτες, χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις, ώστε να συμμετάσχουν ενεργά και να γίνουν τα πρόσωπα της κεντρικής μεγάλης εκδήλωσης Skate4Autism στις 21 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα skateboarding και μουσικής, στο Skate Park στην περιοχή Χλόης Καστοριάς.
Μια κοινή προσπάθεια της Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό-ΔΑΔ Ν. Καστοριάς και της κοινότητας Lemon Skates με σκοπό την ευαισθητοποίηση, την αποδοχή της διαφορετικότητας και την ανάδειξη των αξιών της συμπερίληψης και της συλλογικής σκέψης.
Όλοι Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε μια πιο συμπεριληπτική Καστοριά!
Το πρόγραμμα:
🛹Part I: Στον δρόμο για το Skate4Autism – Πλατεία Απόζαρι –
19/05/2024 ☑️
🛹Part II: Στον δρόμο για το Skate4Autism – Πλατεία Ομονοίας
25/05/2024 ☑️
🛹Part III: Στον δρόμο για το Skate4Autism – Άργος Ορεστικό
31/05/2024 ☑️
🛹Part IV: Στον δρόμο για το Skate4Autism – Καλλιθέα Καστοριάς
08/06/2024 ☑️
Μη ξεχνάτε τον τελευταίο σταθμό
Skate4Autism (main event) – SkatePark Χλόη
21/06/2024 
Mια μεγάλη εκδήλωση ανοιχτή προς όλους με ζωντανή μουσική από συγκροτήματα, επιδείξεις extreme sports, Graffiti, ενημέρωση για τον αυτισμό και το εθελοντικό πρόγραμμα, δυνατά μηνύματα αλληλεγγύης και πολλές εκπλήξεις!
 

Back to top button