Καστοριά

Ο Κοσμάς Βαρσάμης για την προσχεδιασμένη αμφισβήτηση προς τον Νίκο Ανδρουλάκη

Ο Δήμαρχος Αθηνών Χάρης Δούκας εξέφρασε με μεγάλη επιτυχία ένα αίτημα αλλαγής και στροφής σε νέες και σύγχρονες πόλεις με οικολογική συνείδηση και ενεργειακή αυτονομία.
Η εκλογική του επιτυχία πέρυσι μας χαροποίησε όλους (ακόμα και εμάς που ζούμε στην “ταπεινή” επαρχία) και δημιούργησε προϋποθέσεις αλλαγών για την
πρωτεύουσα.
Από τις χθεσινές εξελίξεις στον χώρο της Δημοκρατικής Παράταξης και την προσχεδιασμένη αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Προέδρου Ν.Ανδρουλάκη (για αυτό το θέμα θα τα πούμε τις επόμενες μέρες) προέκυψε η είδηση περί εμπλοκής στην πολιτική αυτή διαδικασία και το όνομα του Δημάρχου Αθηνών.
Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πριν 2 χρόνια τον κ. Χάρη Δούκα όπως επίσης και από μια επίσκεψη του στην πόλη μας στην Καστοριά και να εκτιμήσω την αξία του. Είναι μια ελπίδα για την Αθήνα.
Χωρίς πολλά λόγια λοιπόν ο αγαπητός μας Δήμαρχος, αναμένω να διαψεύσει την εμπλοκή του στην χθεσινή διαδικασία για έναν και μόνο λόγο.
Διότι οφείλει να αγωνιστεί για τα θέματα της πόλης του τιμώντας την υπόσχεση που έδωσε στους πολίτες. Ειδάλλως οι πολίτες θα του χρεώσουν ότι ο Δημαρχιακός θώκος ήταν απλά εφαλτήριο.
Και μια συμβουλή προς τους νέους πολιτικούς. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει.
Να αγαπούν αυτό που κάνουν , να μαθαίνουν και να τηρούν το λόγο και τις αξίες τους προς τους πολίτες για να μην συμβάλλουν στην απαξίωση της ήδη απαξιωμένης πολιτικής πράξης στα μάτια των συμπολιτών μας.
Δώστε Ελπίδα!
Κοσμάς Βαρσάμης

 

Back to top button