ΕκδηλώσειςΚαστοριά

«Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» για παιδιά, στο Θέατρο Βουνού

Οι «Μαγικές Σβούρες» που φέτος γιορτάζουν 20 χρόνια διαρκούς παρουσίας στο θέατρο για παιδιά και ηΜΕΛΙΣΜΑ Events” , παρουσιάζουν για τα παιδιά αυτό το καλοκαίρι, σε μια μεγάλη βόλτα στα φεστιβάλ, σε όλη την Ελλάδα ένα από τα πιο σημαντικά θεατρικά έργα  .

Ουίλιαμ Σαίξπηρ: «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» για παιδιά

Ο Δημήτρης Αδάμης, ο αγαπημένος  σκηνοθέτης των παιδιών, μετά «Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον» πέρυσι , αυτό το καλοκαίρι παρουσιάζει σε όλη την Ελλάδα, το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» ένα από τα πιο αγαπημένα έργα παιδιών και ενηλίκων που συνδυάζει την πιο τρελή κωμωδία με τη μαγεία και το όνειρο  και γίνεται ακαταμάχητο!

Ξωτικά και άνθρωποι ,μάστοροι  νεράιδες και ένας γάιδαρος , μέσα από μαγικές μεταμορφώσεις, μπλέκονται σε ένα κεφάτο πολύχρωμο γαϊτανάκι και γίνονται μαλλιά κουβάρια με γέλια μέχρι δακρύων .

Η υπόθεση

Λίγο πριν γίνουν οι γάμοι του Θησέα και της Ιππολύτης, η Ερμία αρνείται την επιθυμία του πατέρα της να παντρευτεί το Δημήτριο, γιατί ο αγαπημένος της είναι ο Λύσανδρος. Οι δυο τους αποφασίζουν να το σκάσουν τη νύχτα στο δάσος. Η καλύτερη φίλη της, η Ελένη, μαρτυράει το μυστικό στον Δημήτριο και τους ακολουθούν. Στο δάσος καταφτάνουν ο Βασιλιάς των Ξωτικών, ο Όμπερον, η βασίλισσα Τιτάνια, οι νεράιδες και το λατρεμένο ξωτικό των παιδιών, ο σκανδαλιάρης Πουκ. Έτσι ξεκινάει ένα απίστευτα κωμικό γαϊτανάκι.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μια ομάδα μαστόρων που ετοιμάζουν μια παράσταση-δώρο για τους γάμους, τριγυρίζουν κι αυτοί ανυποψίαστοι στο δάσος.

«Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» για παιδιά

Διασκευή – Σκηνοθεσία : Δημήτρης Αδάμης

Σκηνικά – Κοστούμια : Δόμνα Ζαφειροπούλου

Κίνηση : Έλενα Γεροδήμου

Ενορχήστρωση-Διασκευή : Γιώργος Κωνσταντινίδης

Μουσική Επιμέλεια : Δημήτρης Αδάμης

Κατασκευές σκηνικού : Νίκος Δεντάκης

Ειδικές Κατασκευές : Ιφιγένεια Κωφού

Επιμέλεια Κοστουμιών :Βάσια Τζοτζοπούλου -Passion Alley

Eπιμέλεια μακιγιάζ : ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ360

Φωτογραφίες : Ιουλία Λαδογιάννη

Boηθοί σκηνοθέτη : Βασίλης Γροντής – Μαρίνα Παντελάκη

Οργάνωση Παραγωγός :  ΜΕΛΙΣΜΑ Events

Πρωταγωνιστούν: Αγγελική Λάμπρη, Στέλιος Πετράκης, Γιώργος Γκιόκας  , Τάσος Ράπτης, Χαρά Νικολάου, Κατερίνα Περλιάνη,  Άρης Καλαβρός  ,Αντώνης Καραθανασόπουλος

Τετάρτη 26/6 στις 21:00
Θέατρο Βουνού – Καστοριά
https://www.more.com/getattachment/6899338c-391c-4a3c-9586-3da57881c0ac/image.jpghttps://www.more.com/getattachment/7927529e-3e1b-4cff-a283-4196050f1184/image.jpg

Back to top button