ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

ΑΣ Καστοριάς: Ημερίδα «Το ψυχικό σθένος στη ζωή και τον αθλητισμό»

Ο Α.Σ. Καστοριάς σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα «Το ψυχικό σθένος στη ζωή και τον αθλητισμό» που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς, την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στις 17:30 . Η ημερίδα αφορά αθλητές και αθλήτριες ηλικιών 12-18 ετών, προπονητές και φυσικά όλους τους γονείς!
Γιατί τα πάντα είναι Ψυχική Υγεία!
Η Stoiximan, σε συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, υλοποιεί το Empower Forward, μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας με στόχο την πρόκληση θετικής αλλαγής και την ενδυνάμωση ατόμων σε όλη την Ελλάδα.

Σκοπός της πρώτης δράσης του προγράμματος είναι, η ενίσχυση και προστασία της Ψυχικής Υγείας Αθλητών, Γονέων και Προπονητών μέσω της δωρεάν παροχής από το πρόγραμμα Empower Forward by Stoiximan & Giannis Antetokounmpo εισηγήσεων και ενημερωτικών συνεδριών από ειδικούς επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας σε αθλητές και αθλήτριες 12-18 ετών, στους προπονητές και προπονήτριές τους, καθώς και στους γονείς.

Οι ειδικοί θα μιλήσουν απευθείας στους νέους αθλητές και αθλήτριες, μέσα από τα σωματεία τους, για θέματα που τους απασχολούν σε σχέση με τον αθλητισμό και την καθημερινότητά τους. Θα μιλήσουν ακόμα σε γονείς και προπονητές, «τους σημαντικούς άλλους» στην προσπάθεια αυτή των παιδιών στον αθλητισμό, για τον ρόλο τους, την υποστηρικτική διαδικασία και τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων.

Α.Σ. Καστοριάς

Back to top button