ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Ο Α.Σ. Καστοριάς στο 4ο Τουρνουά των Διόσκουρων στην Κοζάνη (φωτογραφίες)

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 στα πλαίσια του Τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε η ομάδα των Διόσκουρων στην Κοζάνη στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης, συμμετείχαν τμήματα του Α.Σ. Καστοριάς (U11 αγοριών, Παγκορασίδες & Παμπαίδες),  και αγωνίστηκαν με την ομάδα των Διόσκουρων και του Πιερικού Αρχέλαου.
Μια ξεχωριστή εμπειρία για τους αθλητές μας και τις αθλήτριες, καθώς πήραν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και με μια ομάδα εκτός περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, και έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Πολύ καλή η παρουσία στο τουρνουά για την ομάδα των παμπαίδων που έπαιξε με την ομάδα των Διόσκουρων Κοζάνης καθώς και με την ομάδα του Σ.Φ.Κ. Πιερικού. Η ομάδα των Παμπαίδων αγωνίστηκε με τα αντίστοιχα τα τμήματα των παραπάνω ομάδων και μέσα από τα ωραία παιχνίδια που έπαιξαν, έδειξαν για μια ακόμα φορά την σοβαρή και ποιοτική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο της Καστοριάς!

Παμπαίδες Α.Σ. Καστοριάς (Χρ. Τερσενίδης): Παλιούρης Κ, Κωνσταντινίδης Ζ., Μπιτσόλης Π., Κώτσης Θ., Κωτούλας Αλ., Ντόντης Αν., Πιπερόπουλος Π., Μαυρομάτης Ευάγ., Αντωνάκης Χρ. και Τάσιος Π..

Συγχαρητήρια στην ομάδα των Διόσκουρων για την άψογη διοργάνωση του Τουρνουά κι ευχαριστούμε για την πρόσκληση συμμετοχής στο Τουρνουά! 

 

 

Back to top button