ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

“Σταγόνα Ζωής”: Η δράση του Κέντρου Υγείας Καστοριάς και το βίντεο των κορυφαίων Καστοριανών αθλητών (φωτογραφίες)

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, που εορτάζεται στις 14 Ιουνίου, το Κέντρο Υγείας Καστοριάς πραγματοποίησε καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης , η οποία φέρει ως κύριο σύνθημα τη φράση : “Σταγόνα Ζωής”.

Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Προαγωγή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις κάτωθι υπηρεσίες:

  • Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς
  • Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς
  • Δ.Ο.Υ. Καστοριάς
  • Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς
  • Δημαρχείο Καστοριάς
  • ΔΥΠΑ Καστοριάς
  • Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Την 14η Ιουνίου, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την Εθελοντική Αιμοδοσία, σχηματίσαμε την “Σταγόνα Ζωής” και φιλοξενήσαμε ζωγραφιές παιδιών των Δημοτικών Σχολείων Καστοριάς, με θέμα “Σταγόνα Ζωής”!

Παράλληλα, το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, πραγματοποίησε Εθελοντική Αιμοδοσία.

Στέλνουμε μήνυμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Εθελοντική Αιμοδοσία, ιδιαίτερα στη Νέα Γενιά, με την προβολή βίντεο, που αποτελεί δημιούργημα του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Καστοριάς. Ευχαριστούμε θερμά τους κορυφαίους μας αθλητές: Γιαζιτζίδου Χριστίνα, Χρήστου Γιάννη, Εμμανουηλίδου Μαίη, Πρώιο Ιωάννη, Αναστασιάδου Ευαγγελία και Διαμαντίδη Δημήτριο, που με αμέριστη προθυμία συνεργάστηκαν για τη δημιουργία του βίντεο!

Τις θερμές μας ευχαριστίες στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και στους Αντιδημάρχους Λίτσκα Διονύσιο και Πέλκα Σωκράτη, για την καθοριστική συνδρομή τους στην διεξαγωγή της δράσης μας.

Η παρουσία και η στήριξη της Κοινότητας των Lemon Skates μας γέμισε ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον!

Τις ευχαριστίες μας στο Σωματείο ΑμεΑ ΠΕ  ΚΟΙΤΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ Καστοριάς για την παρουσία του.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων Καστοριάς, που ενθάρρυναν τα παιδιά να συμμετέχουν σε μια έκθεση ζωγραφικής, ύμνο για την προσφορά και την αλληλεγγύη.

Αναστασοπούλου Ιωάννα σε ευχαριστούμε για την φωτογραφική κάλυψη των δράσεων μας!

Τέλος, ευχαριστούμε τους Συλλόγους Αιμοδοσίας Καστοριάς και το Τμήμα της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς για την άψογη συνεργασία και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για το έργο και την προσφορά τους στην κοινωνία.

 

 

Back to top button