Καστοριά

Επίσκεψη γενικού προξένου Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, στον αντιπεριφερειάρχη

Επίσκεψη Γενικού Προξένου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Δημήτριο Σαββόπουλο, επισκέφθηκε στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Κωνσταντίνος Πολυκάρπου, την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024, στο γραφείο του.

Ο κ. Πολυκάρπου βρίσκετε από χθες στην πόλη μας, όπου παραβρέθηκε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις ¨Χριστοπούλεια 2024¨, που είναι αφιερωμένες στην επέτειο των 50 χρόνων από την εισβολή των Τούρκων στην μεγαλόνησο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς και ο κ. Πολυκάρπου, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας και ανάπτυξης δράσεων ανάμεσα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και την Κύπρο και ειδικότερα στους τομείς του τουρισμού, της παιδείας, της επιχειρηματικής ανάπτυξης και του εμπορίου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χαρούμενος, ο πρόεδρος της ΕΤΑΚ κ. Σαββίδης και ο συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τέρψης.              Eπίσκεψη Γενικού Προξένου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη          Eπίσκεψη Γενικού Προξένου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη              Eπίσκεψη Γενικού Προξένου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη

Back to top button