ΑθλητικάΕλλάδα

Ο ΠΑΟΚ αναλαμβάνει τα έξοδα του μικρού Γιαννάκη στις ΗΠΑ

Σε μια πολύ σπουδαία κίνηση προχωρά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μια κίνηση με μεγάλο ανθρωπιστικό περιεχόμενο.Οι “ασπρόμαυροι” αποφάσισαν να στείλουν τον μικρό Γιαννάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καλύπτοντας όλα τα έξοδα.

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, κινείται αποκλειστικά και μόνο με αναπηρικό αμαξίδιο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έκανε αισθητή την παρουσία του σε πάρα πολλά γήπεδα, ποδοσφαιρικά αλλά και μπασκετικά, παραδίδοντας μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς.

Ο Γιαννάκης, με καταγωγή από την Κρήτη και τόπο διαμονής την Άμφισσα, θα ταξιδέψει στην Αμερική κατόπιν πρόσκλησης των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Εκεί θα δει τους πιο γνωστούς γιατρούς προκειμένου να βρεθεί θεραπεία και να μπορέσει να περπατήσει ξανά. Με όλα τα έξοδα να καλύπτονται από τον Ιβάν Σαββίδη και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

*Στις 3 το απόγευμα της Τετάρτης (19/6) αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Μαντί Καμαρά. Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ

Back to top button