Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η γιορτή λήξης στο 2ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού

Σε μια εξαιρετική βραδιά τη Δευτέρα 17/6/2024 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές και τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να αποχαιρετιστούν σε μια γιορτή γεμάτη κέφι, χαμόγελα, χορό και τραγούδι, αποτέλεσμα της εξαιρετικής οργάνωσης από το Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της οικειοθελούς εργασίας από γονείς των μαθητών/τριών μας.

Η πίστη στην αλληλεγγύη, η χαρούμενη διάθεση, το μεράκι και προπάντων η αγάπη για τα παιδιά  ένωσε μία ισχυρή ομάδα γονέων, η οποία εργάστηκε εντατικά και  αφιερώνοντας πολύτιμες ώρες προσωπικής εργασίας έδωσε  το καλύτερο παράδειγμα ομαδοσυνεργατικότητας και ανιδιοτελούς προσφοράς.

Η Σχολική Επιτροπή του Δήμου Άργους Ορεστικού, πάντα θετική και πρόθυμη να συνδράμει στα αιτήματα των σχολείων της περιοχής μας,  παραχώρησε τον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου και οι δημοτικοί υπάλληλοι με την άμεση συνεισφορά τους σε τεχνικά ζητήματα συνέβαλαν για το αρτιότερο αποτέλεσμα.

Στην εκδήλωση αυτή οι μαθητές και μαθήτριές μας έδειξαν κι άλλες πλευρές της προσωπικότητάς τους. Γονείς και εκπαιδευτικοί τους/τις χαρήκαμε να παρουσιάζουν με τη βοήθεια του ακούραστου γυμναστή του σχολείου μας, του κ. Ιωάννη Νάκου, όμορφα χορευτικά και να διασκεδάζουνε. Επίσης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μοίρασε αναμνηστικά δώρα στους αποφοίτους της Γ΄ Τάξης.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους/ες.

Τη γιορτή πλαισίωσε ένας μεγάλος αριθμός γονέων/κηδεμόνων, οι οποίοι διασκέδασαν μαζί με τα παιδιά, χόρεψαν και τραγούδησαν, καθώς και πολλοί/ες μαθητές και μαθήτριες που αποφοίτησαν από το σχολείο μας προηγούμενα σχολικά έτη.

Αγαπημένοι μας μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ τάξης, σας ευχόμαστε το νέο σας ταξίδι να είναι γεμάτο εμπειρίες, γνώσεις, φιλίες, συντροφικότητα και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Αγαπημένοι μας μαθητές και μαθήτριες της Α΄ και Β΄ τάξης, τον Σεπτέμβρη θα ανταμώσουμε πάλι με θέληση, διάθεση για μάθηση και δημιουργικότητα, θέτοντας νέους στόχους και προσπαθώντας να τους κατακτήσουμε μαζί.

Καλό καλοκαίρι!

Η Διευθύντρια

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Back to top button