Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καστοριά: Σοβαρό τροχαίο με την εμπλοκή μοτοσυκλέτας και άγριου ζώου

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή μοτοσυκλέτας και ενός άγριου ζώου σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2024, στην επαρχιακή οδό Κορησού – Λιθιάς, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ένας 40χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας επέστρεφε στη Λιθιά, όπου μένει, μετά από έξοδο με φίλους του στην Κορησό, όταν ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά του ένα μεγαλόσωμο άγριο ζώο, (πιθανόν να ήταν αγριογούρουνο ή ακόμη και αρκούδα), με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μαζί του και να τραυματιστεί σοβαρά.

Από τα στοιχεία που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, ο 40χρονος οδηγός που επέβαινε μόνος του στο μηχανάκι, υπέστη βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι και κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματος του και βρίσκεται σε καταστολή.

Τον οδηγό της μηχανής βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας νεαρός συγχωριανός του, όταν πέρασε από το σημείο και ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο άτυχος 40χρονος μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς και από εκεί κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης.

Έρευνες για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα, διενεργεί η Τροχαία Καστοριάς.

Σύνταξη : Μάριος Κωνσταντινίδης

ertnews.gr

Back to top button