ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο “Κήπος του Αβραάμ” ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας wine bar στην πόλη της Καστοριάς (φωτο)

Αυτό το καλοκαίρι μας βρίσκει στο κέντρο της Καστοριάς, στον πεζόδρομο της Ερμού (Ερμού 8), όπου θα βρίσκεται σε λειτουργία το νέο μας wine bar “Abraam’s wines & tales”.

Οι πελάτες μας θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν όχι μόνο τα κρασιά μας αλλά και να επιλέξουν να γνωρίσουν τον κόσμο του κρασιού επιλέγοντας από μια συλλογή με περισσότερες από 200 διαφορετικές ετικέτες κρασιού της Ελλάδας αλλά και άλλων σημαντικών οινικών περιοχών του κόσμου.

Παράλληλα, ο χώρος του Abraam’s wines & tales θέλουμε να αποτελέσει μια εναλλακτική σκηνή στην οποία θα φιλοξενούνται ποικίλων ειδών εκδηλώσεις που θα δώσουν μια νέα πνοή στην πόλη μας. Με γνώμονα αυτό το όραμα διοργανώσαμε και την βραδιά των εγκαινίων μας το Σάββατο 29 Ιουνίου. Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα φιλοξενήσουμε σημαντικούς Έλληνες οινοποιούς από όλη την Ελλάδα οι οποίοι θα μας σερβίρουν οι ίδιοι κάποια απ’ τα κρασιά τους και θα μας συστήσουν σε αυτά όπως μόνο οι ίδιοι θα μπορούσαν να κάνουν. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Τέλος, την Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 20:00 θα φιλοξενήσουμε τον συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα για μια “διαφορετική” παρουσίαση του νέου βιβλίου του “κρασί από τα χείλη σου”.

Εκ μέρους Abraam’s Garden και Abraam’s wines & tales

Ερμού 8, Καστοριά

6981479576

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα “Κρασί από τα χείλη σου” σε έναν καινούριο χώρο στην Καστοριά

 

Back to top button