Καστοριάφωτορεπορτάζ

Πανεπιστημιακοί από Ουκρανία, Ιρλανδία και Φινλανδία στην Καστοριά (φωτογραφίες)

Στις 24-28 Ιουνίου 2024 πραγματοποιείται στην Καστοριά η 2η Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Προγράμματος Erasmus+ DigiFLEd. Εκπαιδευτικοί από Πανεπιστήμια της Ουκρανίας, της Ιρλανδίας και της Φινλανδίας επισκέπτονται το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά για μία εβδομαδιαία εκπαιδευτική επίσκεψη.
Το απόγευμα της Δευτέρας (24/06/2024) οι επισκέπτες συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κέντρου Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α.) Καστοριάς «Ντολτσό: Μια Παραδοσιακή Συνοικία της Καστοριάς στο Πέρασμα του Χρόνου» αξιοποιώντας την αγγλική έκδοση της ομώνυμης ψηφιακής εφαρμογής του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Καστοριάς (“Doltso: A Traditional District of Kastoria in the Passage of Time”).
Ακόμα επισκέφτηκαν το Ενυδρείο της Καστοριάς αξιοποιώντας την αγγλική έκδοση της ψηφιακής εφαρμογής του Κέντρου Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α.) Καστοριάς «Εξερευνώ το Ενυδρείο της Καστοριάς» (“Exploring the Aquarium of Kastoria”), ενημερώθηκαν για τον ρόλο και τις δράσεις του Κ.Ε.ΠΕ.Α. και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του.  

 

 

Back to top button