Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Τα 5 νέα πρόσωπα στο διοικητικό επιτελείο της ομάδας της Καστοριάς

 Αναβαθμισμένος σε ρόλο εκτελεστικού προέδρου ο επιχειρηματίας Γιώργος Παπαδόπουλος

Παραγοντική ενίσχυση είχαμε στην Καστοριά, με την είσοδο, τελικά, τεσσάρων (4) φρέσκων κι επιτυχημένων ανθρώπων (ο καθένας στον τομέα του), στο Διοικητικό επιτελείο της ομάδας.
Πρόκειται για τους:
1) Σιδέρη Σμαρόπουλο, Πολιτικό Μηχανικό και Πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καστοριάς, γνωστό στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Καστοριάς, από την παλαιότερη ενασχόληση του με τον Α. Σ. Νταηλάκης,
2) Τρύφωνα Πολυγιάννη, Λογιστή-Φοροτεχνικό, γνωστό στα αθλητικά δρώμενα της πόλης από την εμπλοκή του παλαιότερα με το μπάσκετ του Α.Σ Καστοριά,
3) Αλέξανδρο Πατρωνίδη, επιχειρηματία, που ήταν από πέρυσι πολύ κοντά στην ομάδα και
4) Στέλιο Μιχούλα, Ιατρό – Κυτταρολόγο, ο οποίος κατάγεται από την Καστοριά, με συνεχή ενεργό δράση παλαιότερα σε διάφορα ερασιτεχνικά σωματεία της Δυτικής Μακεδονίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σάκης Ρήμος, παραμένει πρόεδρος του συλλόγου, αλλά λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και του φορτωμένου προγράμματος του στο Δήμο Καστοριάς, ένα σημαντικό μέρος των καθηκόντων του θα εκτελεί ο επιχειρηματίας Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος τη φετινή χρονιά, αναβαθμίζεται και θα αναλάβει τον ρόλο του εκτελεστικού προέδρου στην ομάδα.
Παλαιοί και νέοι παράγοντες θα προχωρήσουν μαζί, μέχρι το τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, αφού οι εκλογές θα διεξαχθούν προγραμματισμένα τον Ιούνιο του ερχόμενου έτους 2025. όπως ορίζει σχετικά το καταστατικό του συλλόγου.

 

 

Back to top button